The Last of Us se seli na filmska platna. Ovo ne bi trebalo da ispadne los projekat, jer ce scenario da pise kreativni direktor ND-a Neil Druckmann, u projektu ce ucestvovati i direktor igre Bruce Straley i potpredsjednici ND-a Evan Wells i Christophe Balestra, a u projekat ce biti ukljucen i Saim Raimi sa njegovom kompanijom Ghost House Pictures. Sony-eva distributerska kuca Screen Gems ce distribuirati film. Wells je naveo da ce Screen Gems i Ghost House biti odlicna kombinacija, da nisu mogli naci bolje saradnike i dodao sa su sa mnogim kompanijama razgovarali o projektu ali da su jedino sa njima nasli zajednicki jezik tj. imali su sluha za njihovu viziju.
Glumci jos uvijek nisu poznati, mada ja bih volie Ellie da tumaci Jennifer Lawrence i ako nema 14 godina, ali djeluje mladoliko, malo i nek je podmlade i voila
Siguran sam da ce ovi ljudi to profi uraditi, zato sto ND sto god da takne, tu skoro da nema mane. Samo sto mi se ovdje ne svidja je to sto ce sada dio najglavnijeg dio tima u ovo da usmjere, a ne u nastavak TLoU-a ili u nesto drugo, mada mogu i uzastopno da rade na oboje, ali zar to nije previse.
ne znam koliko je dobra ideja praviti tlou film posle uspesne igre,bice tesko jako i ne znam kako ce sve to ukomponovati u ~2h filmu a da bude priblizno igri…
Svaki put kada vidim ovakve novosti, ne mogu da se ne naježim od straha. Zašto uopšte to urade više? Zar je jedan ovo pokušao, pa failovao? Koliko je filmova s****no zbog nekih neobjašnjivih Holivudskih ideja, pogotovu kad su u pitanju video igre. Jednostavno, ne može to da se uradi kako valja, da se priča od minimum 20 sati sabije u manje od 2. Bez obzira što je u pitanju ND, ne očekujem previše, ali ne očekujem ni totalnu propast poput Max Paynea (jedina bol je bila za gledaoce i fanove) ili, ne ponovilo se, Mario Brothers
Jedino u sta sam ja siguran u vezi svega ovoga sa filmom jeste to da Ellen Page treba glumiti Ellie.
Licno, nisam njen fan, ali vala ako ona nije “pljunuta” Ellie, niko nije. Pobogu, pa cak im je i ime slicno. Sto se tice Joel-a, e tu je vec tesko odluciti se, mozda Michael C. Hall ili Tom Hardy.
Ellen je slicna fizicki sa Ellie, ali je potpuno drugacija kao osoba, stegnutija, tvrdja, manje emocija poklanja, tako da bi to po meni za Ellie-nu ulogu bilo pogubno, bitnije je da neko glumacki iznese taj karakter, nego po liku (msm fizicki). A ne mora da znaci da ce film trajati 2h, mozda ce i 3h, ne vjerujem da bi forsirali ovo bez potrebe, sigurno imaju nesto na umu da to na nesto lici, a ako ce tim ljudi koji su radili igru biti glavne cove i u filmu, mislim da tu ne bi trebalo da ispadne los film, cak mislim da ce da bude ovise nego dobar. Licno mislim da ovi ljudi imaju talenta da iznesu ovo kvalitetno.