The Last Of Us 2 leakovan, slika, informacije. Izlazak 2018

Imamo leakovanu informaciju iz nepoznatog casopisa o The Last Of us 2. Igra je bazirana samo na Ellie koja sada ima 19 godina. Druckmann prica (u casopisu) da je proslo 5 godina i da Ellie sada ima 19 godina i gomilu iskustva iz prethodnih putesestvija sa Noelom.

Dakle u pitanju je punokrvni nastavak a ne prequel ili spin-off.

Izgleda da je razvoj Uncharteda 4 dosta uticao na razvoj TLOU 2. Mnogo vece zone i razliciti scenariji kako resiti problem bice prisutni. Druckmann je naveo da ovo nikako nece biti open world sandbox igra ali da ce imati dosta dodirnih tacaka sa open worldom. Konkretno misli na istrazivanje celog grada.

All aboard the hype train :smiley:

2 Likes

Ps3 sam kupio samo i ponavljam, samo zbog TLoU-a. Daj BoĹľe da i drugi deo bude toliko dobar da me primora na kupovinu Ps4 konzole. Po meni, ovo je jedan titan od igre!

1 Like

Treba da kupis PS4 ako nista drugo da bi odigrao remaster u 60fps. A inace imace i lep 4K/HDR patch.

Nastavak, sto da ne, iako bih radije nastavak lepog i sarenog Uncharteda (pa makar i sa dosadnim penjanjem i skakanjem). Sumorni predeli me jednostavno ne ispirisu…

1 Like

uh, samo da ne bude ko nastavci matriksa.

Na skenu iz časopisa stoji “E3 2016 BIGGEST SURPRISE DETAILED” što je čudno jer TLOU2 nije uopšte objavljen na E3…?

Fake?

Saznacemo brzo :smiley:

This article wasn’t released due to Naughty Dog deciding not to announce The Last Of Us 2 at E3.

Pa navodno onaj headline bi trebao da proprati najavu koja se nije desila.

1 Like

Samo da se ne pretvori u potencijalni Tomb Rider, ako je ovo tacno.

Aha, ok, to ima smisla. Ne rekoše koji je časopis?

Unknown magazine :smiley:

http://community.us.playstation.com/t5/The-Last-of-Us-General/19-Year-Old-Ellie-Confirmed-The-Last-Of-Us-2-2018-New/m-p/45950287

Ouuu maj gaaad :smiley:

I ja sam kupio ps3 samo zbog tlou, od tada zivim samo za nastavak :smiley:

Inace pise se dosta o tome da ce Ellie biti playable karakter, mada ja bih radije da ostanem Joel. Ali dobro, pojavice se i on sigurno.

Covjece jedva cekam

Vest je od 18. avgusta… Da je tu išta tačno, već bi brujalo na sve strane.
Ne bih da kvarim žurku, ali nešto tu ne štima.

Rade na njemu trenutno 100%. Mozda nije full developement, ali sigurno se sa vremena na vrijeme okupe i razmijene ideje o prici.

Juce je i Druckman izbacio status da nesto pise trenutno, tako da je to vjerovatno to. Prosto je nemoguce da se nista ne desava, pa i njima je tlou vjerovatno drazi i vazniji od svega ostalog.