The Game Awards 2016 - IGN Live

Ukoliko nekog interesuje, evo snimka celokupnog događaja.

Overwatch GOTY, verovatno zasluzeno znajuci koliki je bum napravila.

Vidim da su Inside, Doom i Dishonored 2 pokupili nagrade u jakim kategorijama, to znam da je zasluzeno.

Bila je ovo dobra godina…

1 Like

Meni milo za Doom, ali ova svirka uživo gde Mick Gordon trči po sceni sa gitarom a očito ne svira rifove iz soundtrack-a je bio pravi cringefest.

1 Like

Nisam gledao show, ali mi je stvarno drago da nije jedna igra dobila GOTY nagradu, iako su joj djelili desetke sakom i kapom, a bila je skoro najlosija u serijalu.

Overwatch nikako da isprobam, iako cujem samo pohvale za igru. Valjda je bilo vrijeme da jedna multiplayer igra uzme GOTY nagradu.

Overwatch je zlo, ja sam gledao gameplay i bojim se da bih se očajno navukao da imam ekipu, evo Battlefield 1 ne prestajem da igram. MP postaje sve jača i jača platforma u svetu igara.

Ali to je najlepsa igra ikada :smiley: Drugi deo je svojevremno dobio goty, a i konsenzus je da je to najbolje igra u serijalu. Cini mi se overall da su bas realne nagrade po svim kategorijama.

Al jeste grafički najlepša igra trenutno. Meni je priča bila ok, ja nisam fan serijala i nisam prethodne igrao, samo trojku i četvorku.

Meni je ovo slomilo srce takođe. Neverovatno je u šta se pretvorio svet igara, a kod nas se to još uvek smatra zabavom za malu decu.

Hehe nema nigde drugde gde možeš uzeti gorilu naučnika da se bori protiv robo-nindje…to ti je Overwatch… Ne znate šta propuštate…

1 Like

Ajde, nadam se da su se novinari opametili i vidjeli da su mogli podjeliti desetke na lijepe oci, ali da svakako GOTY materijal nije. Losija i od dvojke i trojke, skriptovana do bola, te sa unazadjenom shooting mehanikom i combat encounterima. Eto, vent finished.

A za ovu igru nisam ni znao, sad cu da bacim pogled na sta lici. Ali mi nije trebalo da gledam video, to znam.

1 Like

Uncharted 4, i pored najbrojanih zamerki sa kojima se mahom slazem, i dalje je maestralno dostignuce, simbol jednog vremena prebogato produciranih AAA skriptovanih igara koje mozda i jenjava, a ja bih uvek radije njoj poverio svoj glas nego nekakvim multiplejer pucacinama. Ipak, ogroman novac se vrti u e-sportsu these days i jasno mi je zasto je hype na strani Overwatcha. Ne mogu da kazem da sam bas nezadovoljan, jer, na kraju krajeva, ako neko zasluzuje nagrade za svaku prokletu igru koju napravi to je Blizzard. Ja sam je malo igrao za potrebe review-a a posle toga nisam ubacivao disk u konzolu.

Da je ovo slaba godina, pa i ne bih se slozio. Na samom kraju imamo fantasticne shootere, gomila dobrih inide naslova… Witness, Inside… Mislim da su Doom i Uncharted izasli u istom mescu? To se sve ne desava u losim godinama. Imamo najbolji CoD posle X godina, najbolji Battlefield, i Titanfall koji zasluzuje bar neku od nagrada. Pa Forzu Horizon 3… Gears 4… Malo li je?

1 Like

Slazem se, nagrade su konfuzne. Ako nista dobio je(U4) nagradu za najbolju pricu, ma da mi nema logike pored Mafia 3 - price, ali dobro.
Ma da ne bi bilo fer da svaka jaca Sony-jeva exkluziva uzima - dobija GOTY :smile:, red je da malo i drugi slave :smile: , GOTY 2009 Uncharted 2, pa 2013 GOTY The Last of Us .

Najbolji cod posle x godina? :joy::joy::joy:
Kampanja verovatno, ali cod nije kampanja :slight_smile:

1 Like

Takodjer mi nema logike da su stavili Horizon 3 pod sportsku kategoriju, trebala je biti racing kategorija za sebe, a sportska kao druga za sebe, a oni su te oba dvije kategorije spojili u jedan zanr - pod sportski …:joy:Forza Horizon 3 je definitivno zasluzio da uzme tu nagradu da je bio odvojen racing zanr, kojega nije niti bilo, bez veze…

1 Like