The First Templar

Radnja The First Templar odvija se u 13.veku,nesto prije pogona Templara.U ulozi ste francuskog Templara Celiana i njegove plemenite devojke Marie koju je Celian spasio od sigurne smrti,dakle upravljati cete sa oba lika.Vas je zadatak otkriti veliku tajnu koja se krije iza reda Templara.
Borit cete se protiv svakojakih ljutitih neprijatelja ali i brojnih cudovista.
Celian ce biti naoruzan teskim macem i stitom,sto ce nam omoguciti da razbijemo neprijatelje koji jedva cekaju da vam skinu glavu sa vrata.

Release Date:30.3.2011
Publisher:Kalypso Media
Developer:Haemimont Games AD
Genre:Action
Platforms:PC,X-Box 360

Trailer:

https://youtu.be/l1H82lij__c

Gameplay:

https://youtu.be/LN7i9BpSLwE

Hmmmm ovo mozda bude interesantno…

Ne znam zasto, ali mi se ova igra cini nesto ‘‘socijalno’’ po ovome sto vidim :hm

Neznam sta da kazem izgleda mi zanimljivo ali podseca me malo na jednu drugu igru koju zaista volim da igram…

Igra je izasla,predator je testirao,i rekao je da je igra nevidjeni shit,ne mojte da trosite DVD za dz.

e stvarno, nemojte trositi DVD na ovu igru…ja sam je skinuo, odigrao nekih dva sata i uopste mi se nedopada…grafika blag uzas…

Zali boze internet protoka!

Ja sam je skinuo za pc, pa cu tamo da je peglam sad za vikend :wink:

Neverujem da ces se bas nesto usreciti ako budes uspeo da izdrzis igrati vise od sat vremena,svaka ti cast!

Ja sam igrao na PC 1h i igra je veoma dobra,bar po meni 7/10

ajde odluci se vec jednom…

Kako volim ove recenzente što ocenjuju igre po forumima, posebno kada ih igraju sat vremena =)

Ovaj Darksiders je nevidjeni car . :lol:

Ja više volim one koji ni ne odigraju tih sat vremena.

Sry za off.

Hahahaha niste bas shvatili,predator je probao igru i rekao je da je shit(doduse u jedno 10 recenica),pa je ja nisam skidao za Xbox da ne trosim disk,a onda posto je za PC samo 4gb,skinuo sam je i odigrao,za sada mi se svidja i privlaci,ne znam kako je uradjena na konzolama,ali na [SIZE=“4”]PC[/SIZE] je veoma dobro uradjena.

da ali 10000000000% sam ubedjen da si u jos jedno dve teme sem ove napisao da je igra shit i da ljudi ne trose dvd…

Igra je isti shit na PC-u kao i na xbox-u, stvarno ko sto neko rece zali boze internet protoka.

Ej jel ova igra stvarno shit :smiley: ?

Ma igra je SHIT…

slazem se da je shit igra…