The First Berserker: Khazan | Deep Dive with the Devs - Weapons, Action, and Combat

Jebote, levi kaziprst me boli od stiskanja parry-a (L1) u nedogled. Ubio sam Malucu u iscrpnoj borbi…Nastojim da radim sve side questove jer ima dobar reward. Level 80 i idemo dalje :crossed_swords:

1 Like

I dalje pričaš sam sa sobom :grin:

1 Like

A ko to ne radi? :grin:

Biće za dan dva. :grin:

1 Like

Da, ovo slicno kao Sekiro, sto se toga tice :slight_smile: . Reci mi , koristis li reflection skill, kako ga izvedes ako koristis, nesto ne mogu da pogodim tajming kako treba ili nesto ne radim dobro, jel treba da drzim blok, pa onda napad jak pritisnem ili oba dugmeta u isto vreme? Regukaran pari je isti kao u Sekiru i to je ok, al ovo ne mogu da ubodem, moracu da razgibam prste bolje.

Moras da vezbas. Parry ili deflect je pritiskom na L1. Kada uradis uspesno zasvetli roze blink. Ulozio sam 4-5 skil poena u reflection ali to je minimalni uticaj. Takodje, neke sam ulozio u guard oruzja koje koristis. Preporucujem ti spear da furas. Bitno je i da ulozis poene u speciale. To su ti potezi koji zavise od Spirita, one zute tacke iznad health bara. Pa ce ti specijali biti na L1+kvadrat. L1+trougao itd. Da rezimiram, bosovi su ozbiljno zajebani i u nekim borbama ces morati da deflectujes preko 100 puta.

1 Like

Jasan mi je pari, to je isto kao u sekiru, nije mi jasan reflection, tj ne mogu tajming da pogodim ocigledno. Al sto kazes , vezbacu, vezbacu

I obavezno vodi racuna o stamina menadzmentu. Dakle Endurance i jos bitnije Willpower jer se to odnosi na Stamina Recovery i Guard Stamina DMG Decrease. Ko voli da dodge-uje on cu ulagati u Proficiency.

1 Like

Koliko vidim , bitno je i skaliranje oruzija, mislim sve standardne mehanike ovakvih igara. Slazem se da je stamina ovde bas,bas bitna. Generalno , igra je kao ukrsteni nioh i sekiro. Hvala na tipovima.
Uf igra je bas teska, nekako mi je tajming za sve cudan. Mada tako mi je bilo i u Sekiru na pocetku, a na kraju sam poslednjeg bosa pokidao, da me nije pipnuo ni jednom :slight_smile:

1 Like

Ko je sasvim potpuno sasvim…? :smile:

)

2 Likes

Na kraju zamalo sve da prospem :smile:

Presao sam otprilike 2/3 igre. Savladao sam 11/16 main bosova. Takođe cistim svaki side quest i hronoloski ubio sam 10/21 secondary bosses. Posle ove igre ce mi trebati neki Mario, Kirby ili bilo sta za rehabilitaciju.

Pumpamo dalje! :muscle:

Daj neki live video gde se vide i tvoje noge.

Ovo si mogao da skines negde i postavis.

Realno :man_shrugging:

6 Likes

Znaci toliko sam dobar da si pomislio da sam sadrzaj preuzeo sa neta i postavio ga na svoj kanal? Hvala ti, nije lako biti pro.

1 Like

Kacio si ti i tudje klipove. Resident Evil 4 npr. Ne mozemo bas da verujemo uvek da je tvoj gameplay :face_with_raised_eyebrow:

3 Likes

Zabole me nesto u predelu prepona

1 Like

Iskren odgovor :joy:

1 Like

13 down, 3 more to go. Na kraju sam se pogubio misleci da cu opet pasti na njen milimetarski health. Milimetar kao kilometar :smile:

Krenuo da igram. Jako mi se svidja. Prica posle drugog bossa me podsetila na Darksiders malo. Vidim sto se Daci svidja, block kada drzis je mnogo forgiving. Uopste te ne kaznjava drasticno kao u Sekiru. Nije ni cudo sto je dizajner igre naglasio da ovo nije soulslike igra, vise je souls"lite". Mislim da ima broken mehanika u, makar na drugog bossa je easy as fuck, great sword sa dva upgradea je easy mode. Ubio sam drugog bossa bukvalno za minut ipo racunajuci animacije na pola healtha.

Fora je zbog cele mehanike kako bossovi prave pauze u napadu, verujem da ce to da se nastavi, sa 3-4 vezana parrya i 4 vezana napada im unistis staminu odmah. Bas te igra pusta da radis sta hoces, ocekivao sam da ce neprijatelji biti agresivniji.

Ali ponovo, svidja mi se jako. Opustenije je od mnogih drugih igara ovog tipa. Podsecs me iz nekog razloga na Mortal Souls, samo mi je ta igra bila kompleksnija po pitanju borbi od ove