The First Berserker: Khazan | Deep Dive with the Devs - Weapons, Action, and Combat

E to je to. Samo posaljes podatke @Wahad - u :smiling_face:

Jeste pa da ostanem bez igre :slightly_smiling_face:‍↔

3 Likes

Btw, nije. Nosilac je.

5 Likes

Svaki programer koji o ovim igrama ne stavi save chakpoint između dve boss faze proklet bio majci

Jbg to je easy mode onda… Cela fora souslike je da ubiješ bossa iz jednog pokušaja, a ne da vraćaš na polovinu njegovog healtha.

Gubi sve smisao onda

Da ali onda igra me ne postuje, ne postuje moje vreme. Evo, trebalo mi je 2 sata da ubijem bosa, i nakon toga ide druga faza. Koliko ce meni trebatu vremena da prvu fazu masterizujem da buh uopste mogao da ga vidim u drugoj gde takođe treba da naucim sve njegove napade? Hocu da kazem da ovo nije igra za porodicne ljude

2 Likes

Oprosti igri dačo, ne znaju šta čine :pray:

Sto je igras pobogu ako ti smeta

1 Like

Uh, kida igra! Profilisao sam build i koplje mi je glavno oruzje. Docekao sam zoru jutros igrajuci :smile: Za svakog bosa budite spremini izmedju sat i dva da odvojite

@Wahad sram te bilo što ovakve stvari ne naglašavaš u svojim recenzijama, od sada moraš da napišeš koja je igra predodređena za samce, razvedene, udovce, i usedelice. Nema brate ovo su veliki propusti

Dobra fora, moraću da napomenem.

E setih se, napomenuo sam i za Split Fiction i za It Takes Two prošle godine to :smiley: ono da je porodična igra ili da možeš da igraš sa svojim partnerom, nebitno da li je muško žensko ili ono

1 Like

Obavezno! Vidiš šta se dešava ljudima, nema smisla :sweat_smile:

Hoću, moramo da sprečimo socijalnu oduzimanje dece nesvesnih roditelja zbog igranja soulslike igara van njihovih mogućnosti i skilla

2 Likes

Za tebe sam Rektor :writing_hand:

1 Like

Čovek koji ima ograničeno vreme za gejming, ljut jer igra ne poštuje njegovo vreme :joy:

Tu je ćero tata, tu je, samo ima sastanak sa šefom, koji ne može tata nikako pauzirati. Videćeš ga sutra, posle zore :smiley:

1 Like

Moj najveci fan na forumu :star_struck: kad porastes bices ja. :laughing:

Pa jesam brate. Takvog gejmera nisam video dugo dugo. Neće mi idol biti sigurno iNikola.

3 Likes

Kazu ljudi da je igra teza od Sekira, Wukonga itd. I Gajba juce u strimu je rekao “najteza u poslednjih nekoliko godina”. Ja nemam takav dozivljaj. Meni je npr Demon Souls najteza jer mi ne leze igre u kojima nema parry.

1 Like

Ko je sasvim potpuno sasvim…?

1 Like

Kida ovaj Khazan demo, nesto kao Nioh, bas mi se dopada, moram naci nekog nosioca.