E to je to. Samo posaljes podatke @Wahad - u
Jeste pa da ostanem bez igre ↔
Btw, nije. Nosilac je.
Svaki programer koji o ovim igrama ne stavi save chakpoint između dve boss faze proklet bio majci
Jbg to je easy mode onda… Cela fora souslike je da ubiješ bossa iz jednog pokušaja, a ne da vraćaš na polovinu njegovog healtha.
Gubi sve smisao onda
Da ali onda igra me ne postuje, ne postuje moje vreme. Evo, trebalo mi je 2 sata da ubijem bosa, i nakon toga ide druga faza. Koliko ce meni trebatu vremena da prvu fazu masterizujem da buh uopste mogao da ga vidim u drugoj gde takođe treba da naucim sve njegove napade? Hocu da kazem da ovo nije igra za porodicne ljude
Oprosti igri dačo, ne znaju šta čine
Sto je igras pobogu ako ti smeta
Uh, kida igra! Profilisao sam build i koplje mi je glavno oruzje. Docekao sam zoru jutros igrajuci Za svakog bosa budite spremini izmedju sat i dva da odvojite
@Wahad sram te bilo što ovakve stvari ne naglašavaš u svojim recenzijama, od sada moraš da napišeš koja je igra predodređena za samce, razvedene, udovce, i usedelice. Nema brate ovo su veliki propusti
Dobra fora, moraću da napomenem.
E setih se, napomenuo sam i za Split Fiction i za It Takes Two prošle godine to ono da je porodična igra ili da možeš da igraš sa svojim partnerom, nebitno da li je muško žensko ili ono
Obavezno! Vidiš šta se dešava ljudima, nema smisla
Hoću, moramo da sprečimo socijalnu oduzimanje dece nesvesnih roditelja zbog igranja soulslike igara van njihovih mogućnosti i skilla
Za tebe sam Rektor
Čovek koji ima ograničeno vreme za gejming, ljut jer igra ne poštuje njegovo vreme
Tu je ćero tata, tu je, samo ima sastanak sa šefom, koji ne može tata nikako pauzirati. Videćeš ga sutra, posle zore
Moj najveci fan na forumu kad porastes bices ja.
Pa jesam brate. Takvog gejmera nisam video dugo dugo. Neće mi idol biti sigurno iNikola.
Kazu ljudi da je igra teza od Sekira, Wukonga itd. I Gajba juce u strimu je rekao “najteza u poslednjih nekoliko godina”. Ja nemam takav dozivljaj. Meni je npr Demon Souls najteza jer mi ne leze igre u kojima nema parry.
Kida ovaj Khazan demo, nesto kao Nioh, bas mi se dopada, moram naci nekog nosioca.