The Finals (Embark Studios / ex DICE)

Bolesna destrukcija.

2 Likes

Da, destrukcija i vertikalnost ih mogu dosta odvojiti od ostalih naslova. Ovde postoje abilities? Koliko su velike mape?

Nisam tacno razumeo kolike su mape. Ima 32 igraca ako se ne varam, podeljenih u vise timova. Igra je jos u dosta ranoj fazi razvoja, podlozno je promenama.

1 Like

uh zanimljivo bas izgleda

Probaće se ovo čim puste na konzole. Top izgleda

Dobio sam closed beta pristup. Posle odigranih par partija mislim da ova igra ima ogroman potencijal, nije ni cudo da je glavna tema razgovora u MP krugovima. Cela mapa je destruktibilna, gameplaj podseca na stari Battlefield gameplay, samo malo brzi i moderniji. TTK je dosta dugacak, ali odgovora sa obzirom kakav je tempo igre i da je respawn oko 30 sekundi, nisam tacno siguran da li je nesto manje eventualno. Uglavnom, multiplayer banda, drzite oko na ovome, bice mega popularno.

2 Likes

Baš sam mnogo očekivao od ovoga i onda sam odigrao nekoliko closed testiranja u proteklih, ne znam godinu dana?

Jako veliko razočarenje. Nema veze što je gunplay dobar kada se previše toga dešava a nikoga nije briga da radi ono šta treba. Ovo je igra baš samo za party of 3 ili koliko već i tako nekoliko timova, ali uvek kada je bilo tako nešto, takav fazon da ti traži mali party i da se oko toga vrti mehanika, sve je failovalo.

Kul ideja, ali nema fokusa ni najmanje. Voleo bih da grešim ali sam pratio igru od kada je najavljena pa sve do testiranja i već sada je DOA i kada su playtestovi on, fazon ima 5 gledalaca na twitchu a i ti koji igraju igraju sa smorenom facom.

Možda budem probao kada izađe za Xbox, ali sumnjam da bih igrao.

Na žalost, previše shiny bez prave suštine.

1 Like

Svidja mi se koncept. Kao steal the flag sa malim tvistom…Zarazna je ali napucavanje…Uzasan osecaj! Kao da sam trom i spor, kao da ne kontrolis svoj aim, kao da nema veze gde pogadjam hit marker - glava, noga sve isto.
Ne znam, mozda je neki subjektivni osecaj :man_shrugging:

1 Like

Odigrao sam i ja dve tri partije sinoc.

Pucanje je malo tromije od onoga sto mozda bolje pase za ovakvu brzu igru, ali posto su ex battlefield developeri u pitanju, oseti se taj neki uticaj.

Sta ja znam. Posle prvobitnog odusevljenja u closed beti pre par meseci, trenutno nema taj wow faktor da me vrati MP igrama aktivno.

Jel postoje klase u igri?

Onako, postoje tri builda, light, medium i heavy. Svaki ima neke svoje karakteristike, specijalizacije, gadgete koliko sam razumeo.

1 Like

Igra na Xboxu kod mene radi ocajno pola opcija ne mozes koristiti.
Sve blinka i serveri laguju

1 Like

Ja sam skinuo na PS5 i nisam mogao ni tutorial odigrati a kamoli quick match. Pao uninstall odmah.

1 Like

Dobijaju bas lose komentare na osnovu ove bete,nadam se da ce na kraju sve biti ok jer mi se dopada sam koncept igre.