The Elder Scrolls: Skyrim Special Edition Trailer

Ko ima igru sa svim DLC-ovima dobice remaster za DZ :smiley: Ja kupio complete edition za 5 eura za steam. And now we wait :smiley:

Za nas sa samo igrom na nalogu nista :-(…

Trebalo je kupiti Legendary na vreme al ko je mogao znati.

Odlicna vest, samo me zanima sta dobijamo mi koji imamo igru za 360…

Skyrim Special Edition dostupan na PSN-u za prednarudzbu.

Samo mi nije jasno zasto ga nema na Store-u jos uvijek…

http://www.gamepur.com/news/23774-skyrim-special-edition-pre-order-online-soon-no-new-systems-nor-gameplay.html

Nisam valjda jedini nahajpovan za Skyrim Special Edition?

jesi, mi imamo 4k modove, jeble te konzole :smiley:

Hah! Ali! Ali! … I got nothing…

1 Like

Oduvek sam želeo da igram Skyrim na XO i PS4…jedva čekam…

Skyrim Special Edition dostupan za preorder na MS Store-u.

Izvor: Preorder bonus

Hah… To je nesto novo… Odlicno!

Mislim da bi trebalo ukinuti besmislenu i stetnu praksu preorderovanja, ali ako ce vec da je zadrze, bolje bi bilo da nam daju nesto konkretnije od bezvrednih ingame itema i ovo je svakako korak u tom pravcu.

Tuga :smiley:

Umalo ne zaplakah od muke… Jos gledam datum i ne vjerujem… A ja placam 60$ za sta? Fuck it Bethesda :sob:

Ja sam se obradovako jako u pocetku kad sam video da dolazi na XO i PS4, ali kad bolje razmislim, ne zelim da kupim skyrim opet. Na 360 i na PCu imam oko 1000h odigrano, presao sam igru uzduz i popreko. Da li j vredno opet grindovati i raditi iste questova sa malo poboljsanom grafikom?
Bolje da su napravili 3D remaster Arene ili Dagerfalla nego sto se zajebavaju sa ā€œpoboljsanjemā€ grafike iako vec postoj modovi za PC koji odradjuju posao mnogo bolje.

Mene je stid reci da nisam kupio TESV, a imam preko 1000h na njemu. Samo iz tog razloga, respect Bethesda-i kroz kupovinu…

Upravo je objavljeno koliko će igra zauzimati prostora: 22.75GB.

Ako uzmemo u obzir da je igra na predhodnoj generaciji konzola iznosila neŔto manje od 4GB, preko 22GB se čini drastično. NagovjeŔtaj za Remaster hvale vrijedan možda?

Izvor: Skyrim Special Edition Download Size Revealed