https://x.com/BethesdaStudios/status/1914340962446331936?t=zQSFOWCP5husmorXp_yTeQ&s=19
Nikad nisam igrao, secam se da su drugari u igraonici pre dosta godina igrali, posto je free sto da ne probam
$50? Game Pass it is. Kriste, pa kada ću stići da ga završim, još šibam Awoved a Expedition 33 iza ćoška .
Oblivion, Avowed, South of Midnight, Expedition 33
Uz to igram 3 MH igre paralelno i izlazi Mario Kart World za mesec ipo.
Strašno
We eat good
Nadam se da su promenili progression sistem u odnosu na original – ako se dobro secam, puno ljudi se zalilo da je mnogo cudan leveling bio.
Licno sam odigrao nekoliko sati originala, al nije me dugo drzalo. Da me sad pitas zasto, ne secam se tacno.
Meni je Skyrim bio pravi goty, Oblivion ne toliko.
Upgrade, a na PC-u na cdkeys za 5eura…
Ja sam bio među njima. Obožavao sam Morrowind, prešao ga za nedelju dana u srednjoj, i onda jedva čekao oblivion, još ona grafika, bloom da ti izbije oči. I krenem da igram i vidim svi se leveluju kada i ja, jer jebiga tada je krenulo sa accessibility sranjima i završio sam je, trebalo mi je mesec dana koliko sam mrzeo progresiju, ali završio kada je izašao.
Mnogo mi je krivo što su svi zaboravili na Morrowind, GOAT u toj franšizi bukvalno. Mada sa druge strane, igra je toliko hardkor da ne bi prijala 99% publici danas.
Za sve verzije?
Steam samo
Deluje mi kao fantastican remaster za sad. Malo je sluggish na xboxu, al mozda i upeglaju to.
U kom smislu sluggish. Igram Mandragoru dok se skida to, ali izgleda da ću tek sutra probati
Ima stuttera, jos nisam izasao iz sewer, nisam imao vremena, ali pre toga u cutscene sam primetio da ima stuttera, a vidim po redditu da nisam jedini.
Fixable je issue, ako se posvete
Ima stuttera al mislim da je to zbog shader preloading-a , vidim kako idem po mapi da isto laguje jer verovatno ucitava. Mislim da na pc-u pre samog igranja imas ta ucitavanja dok na konzoli odmah upadas u igru , svakako verujem da ce to ispeglati brzo.