The Crew PC specs revealed

Ubisoft has revealed the minimum, recommended, and optimal PC specifications for Ivory Tower’s racer The Crew.

The Crew will only work with 64-bit operating systems, and to get it to run players will need a minimum of 4GB of RAM, a Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz processor, and an Nvidia GeForce GTX260 or higher. The recommended specs up this by quite a bit by requiring a Intel Core i5-750 @ 2.66 GHz processor, 8GB of RAM, and a Nvidia GeForce GTX580 or higher.

You can check out the full specs below:
Minimum

Processor: Intel Core2 Quad Q9300 @ 2.5 GHz or AMD Athlon II X4 620 @ 2.6 GHz
Memory: 4GB
Graphics: Nvidia GeForce GTX260 or AMD Radeon HD4870 (512MB VRAM with Shader Model 4.0 or higher)
DirectX: DirectX 10 June Redistributable
Sound: DirectX compatible sound card with latest drivers
Peripherals: Keyboard required, Xbox 360 or other compatible controller optional
Recommended

Processor: Intel Core i5-750 @ 2.66 GHz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0 GHz
Memory: 8GB
Graphics: Nvidia GeForce GTX580 or AMD Radeon 6870 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)
DirectX/sound/peripherals: Same as above
Optimal

Processor: Intel Core i7-2600K @ 3.4 GHz or AMD FX-8150 @ 3.6 GHz
Memory: 8GB
Graphics: Nvidia GeForce GTX670 or AMD Radeon 7870 (2048MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)
DirectX/sound/peripherals: Same as above
Ubisoft also released a new trailer that shows how Nvidia’s GAMEWORKS technologies add exclusive visual enhancements for the PC version of the game. You can check it out above.

The Crew is set to launch December 2 for PlayStation 4, Xbox One, and PC.

http://www.egmnow.com/articles/news/the-crew-minimum-and-recommended-pc-specs-revealed/

trkacke igre nikada nisu trazile preveliku zahtevnost, tako da je ok i ovo sto je recommended, a sigurno ce raditi ok i na nizim konfama…

E sad Ubisoft je to, kralj optimizacije hehheeh, mada bre ranije igre su im koliko toliko ok radile, izuzev Watch Dogs-a, koji je bio sve sem igre, cist hype ali ajd sad… Far Cry 4 cekam bas da vidim kakav ce biti, posto od prethodnih igrao sam samo 1 i to vise puta, jedini koji mi valja u celom serijalu i nesto malo treci, drugi nisam mogao da svarim nikako, a ovaj novi mi izgleda obecavajuce…

I jos jedna stvar, 64 bit OS, pa zar ima ljudi koji koriste u danasnje vreme 32bit??? Em ne vidi svu memoriju em ne iskoriscava potencijal komponenti kako treba… ja sam na x64 jos od pojave Viste na x64, bio je i XP x64 ali je pravio bugove pa nisam ga tada drzao, ali posle toga sve je x64

Pristojna zahtevnost, mada s obzirom da će biti open-world preko cele Amerike, nije ni za očekivati neku revolucionarnu grafiku.
Mene nikad ne brine zahtevnost, već optimizovanost. Jer džabe što igra traži Dual Core, ako je optimizovana toliko očajno da secka i na Octa Core-u.

Windows je preskocio verziju 9, zato sto jos uvek imas racunare koji teraju 98-icu, pa da ne bude preklapanja i kosenja. Tako da, sve je moguce