The 7 Wonders of Crysis 3: Teaser

https://youtu.be/6rdD1Al77U0

Sta reci, nego da ce biti vrh. Ona trava i senke po gradu su bas pravo mesto za skrivanje :slight_smile:

Zna li neko hoce li Nanosuit imati neka poboljsanja. Sto se mene tice Nanosuit iz dvojke je i vise nego dobro…

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

Moj kompjuter je definitivno zavrsio svoje sto se gejminga tice, i to jos pre par meseci.
Jedino me zanima kako ce ovo da upakuju u box?

Nije važno kako će. Nemoj da se pokrene još jednom diskusija iz Far Cry 3, važno da će biti i to je to.

I to sto kazes…vazno da ce moci. Svejedno, nadam se da nece zahtevati online pass i slicne budalastine a la overprotective EA

Loše vesti, ali mislim da hoće, EA je EA, za sve igre sada traže pass

Crysis 2 nije imao online pass tako da možda i ovaj nebude imao :wink:

Kako je EA krenuo bukvalno ce i online pass imati online pass. Haha sala mala, nadam se da nece biti.

Ok spreman sam, grafički, stiže 7970, a procesorski, ako bude trebalo ubacuje se i7

Bravo za 7970 nadam se da je ghz edition? :slight_smile:
Vredi tih para. Ja cu sacekati posle nove god da vidim kakvo je stanje posto trenutno ne zurim.:slight_smile:

@demon, ma pokrenuce sigurno kako god. A i prethodne nisu toliko lose bile, ja sam keca presao i na kutiji, dobro je radila, cak mi je i ok leglo igranje na dzojstiku.:slight_smile:
Sto se diskusije tice, ma to samo kad neko kaze da se ne razlikuje nista, al Crysis je Crysis, rodjen na pc-ju. :slight_smile:

Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2

Pa da, pikam multi pomalo, mada nije nista posebno barem je drugaciji ako nista

lol,ovo za 6 dana izlazi ? :OO ja uopste ovo nisam znao ,kako god nadam se da nece biti krs kao prosli deo,a sve vise i vise mislim da hoce…

Mora da je neka greška, sad gledam svuda se po netu vrti februar 2013 kao release date.

ma to je Teaser za tih 7 Wonders
verovatno prvi video izbacuju za 6 dana

Au, trailer koji najavljuje trailere, neverica :smiley:

To je postalo popularno u poslednje vreme,mene zanima kako ce da izgleda treailer koji najavljuje trailer koji najavljuje trailer e to ce biti prava stvar :D.

:lol: