Sta reci, nego da ce biti vrh. Ona trava i senke po gradu su bas pravo mesto za skrivanje
Zna li neko hoce li Nanosuit imati neka poboljsanja. Sto se mene tice Nanosuit iz dvojke je i vise nego dobro…
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Moj kompjuter je definitivno zavrsio svoje sto se gejminga tice, i to jos pre par meseci.
Jedino me zanima kako ce ovo da upakuju u box?
Nije važno kako će. Nemoj da se pokrene još jednom diskusija iz Far Cry 3, važno da će biti i to je to.
I to sto kazes…vazno da ce moci. Svejedno, nadam se da nece zahtevati online pass i slicne budalastine a la overprotective EA
Loše vesti, ali mislim da hoće, EA je EA, za sve igre sada traže pass
Crysis 2 nije imao online pass tako da možda i ovaj nebude imao
Kako je EA krenuo bukvalno ce i online pass imati online pass. Haha sala mala, nadam se da nece biti.
Ok spreman sam, grafički, stiže 7970, a procesorski, ako bude trebalo ubacuje se i7
Bravo za 7970 nadam se da je ghz edition?
Vredi tih para. Ja cu sacekati posle nove god da vidim kakvo je stanje posto trenutno ne zurim.
@demon, ma pokrenuce sigurno kako god. A i prethodne nisu toliko lose bile, ja sam keca presao i na kutiji, dobro je radila, cak mi je i ok leglo igranje na dzojstiku.
Sto se diskusije tice, ma to samo kad neko kaze da se ne razlikuje nista, al Crysis je Crysis, rodjen na pc-ju.
Sent from my Samsung Galaxy S3 using Tapatalk 2
Pa da, pikam multi pomalo, mada nije nista posebno barem je drugaciji ako nista
lol,ovo za 6 dana izlazi ? :OO ja uopste ovo nisam znao ,kako god nadam se da nece biti krs kao prosli deo,a sve vise i vise mislim da hoce…
Mora da je neka greška, sad gledam svuda se po netu vrti februar 2013 kao release date.
ma to je Teaser za tih 7 Wonders
verovatno prvi video izbacuju za 6 dana
Au, trailer koji najavljuje trailere, neverica
To je postalo popularno u poslednje vreme,mene zanima kako ce da izgleda treailer koji najavljuje trailer koji najavljuje trailer e to ce biti prava stvar :D.