e onda nisi dobro informisan da znas, ima svoje panele… veoma malo ih ima, jer panel koji je isao u D5000 ti je isti panel koji su oni gurali u Galaxy S2 vec u S3 je isao bolji panel, njihovi paneli koje nisu hteli nikome da daju za dalju ugradnju, imao je subpixele postavljene ukoso pod 45 stepeni uglom, i koja budala ih terala da postavljaju ne RGB nego RGBB RGBB RGBB RGBB sta ce im po dva plava koji djavo kada ce overall slika da ispadne plavicasta sto i jeste slucaj… Ne kazem ja da je LG sa IPS-om sada spejs satl, ali u odnosu na D5000 ima bolju sliku, ima i on mana, ugao gledanja nema toliko veliki kao D5000 vec najbolju sliku daje direktno ispred ako se gleda, dok D5000 bas zbgo zakrivljenih pixela daje bolju sliku iz uglova, ali eto stvara mala zamucenja pritom, uvek nesto ide na ustrb necega, uvek je tako bilo…
Sto se panela tice, imaju Samsung, AU Optronics, Sharp i nisam siguran da li bese Toshiba panel ili neki drugi stvarno ne mogu da se setim, ali istrazio sam sve to i napisao u review-u tog tv-a koji je u HiTech delu foruma
apropo HDMI portova, ok slazem se, ovaj moj ima 3 ali meni je jedan dovoljan posto imam 6 komada na AVR-u i apsolutno me ne zanima koliko ih ima tv… a 5 su mi popunjena sada heheheh