Evo jedne zaista zanimljive vesti, verujem da zasluzuje zasebnu temu. Kako sam i sam zaposlen kod jednog Telekomunikacionog Operatera, ova vest me je bas zaintrigirala i iskreno iscekujem da vidim sta ce ovo doneti.
Donece jos veci mrak, gasenje tona navijaca Partizana kod skandiranja, sve sto ima bilo kakve veze sa drzavom samo u punom sjaju.
Uz naravno enormno povecanje cene usluge koja ce verovatno biti za nijansu gora.
Dobicemo “Sony efekat” pre Sonyja
Da, na prvo loptu izgleda kao Severna Koreja momenat, voleo bih da gresim ali…
Ništa dobro po krajnje korisnike neće doneti, sem eto mogućnosti za gledanjem pojedinih sportskih manifestacija koje su do sada bile nedostupne. But at what price? RIP
Cekaj, ovo je ista PPF Group koja je imala samo udeo, a ne 100% do sada? (ili gresim)
update: Ustvari, Yettel je u njenom vlasnistvu… znam da sam negde cuo to ime.
Euroliga na Areni. Dovoljno. Penzosima je svetlo odavno ugaseno
Zato moramo sad da izguramo ove proteste do kraja inače nam slijede decenije kamenog doba.
Malo sam iščitao šta su uradili, ovaj PFF nije onaj češki PFF nego ga je kupio (bar ovaj naš dio) onaj manijakov Arapin neki bin Zajeb. U prevodu ulazak države s leđa u ovo malo slobodnih medija što je preostalo u Srbiji.
U okolini već vidim dosta svojih poznanika koji namjeravaju otkazati SBB (ili Total tv, svejedno) zbog Evrolige koja će sad biti u vlasništvu državnog Telekoma. Ovo nešto preostalih opozicionih kanala će biti vremenom razvodnjeno otpuštanjem nepodobnih kadrova i popunjavanjem podobnih, sve dok se sve ne stopi u jednu amorfnu masu hipnotišućih uspjeha dragog vođe.
Zato samo PUMPAJ!
Spustili roletne na medijski mrak
i jebo te partizan
I meni je. Mogli bismo neki spor da pokrenemo.
Nista bas nista…
Na temu bajke “slobodnih medija” prica za decu do 7god.
Svako prima platu od nekoga.
Cije su pare njegova muzika.
Ok resenje za basket. Bude na reditu kodova za ok cenu.
https://euroleague.tv/signup?utm_source=organic&utm_medium=social&utm_campaign=dec2024_midseason
Kao radnik monopolističko fašisoidnog operatera mogu da ti tvrdim odgovorno da će krajnjem korisniku doneti samo manju i/ili goru uslugu za veću cenu.
Kartelizacija klasična, nije slučajnost da u godinu dana i jedan i drugi provajder dižu pretplatu.
Lepo sam vam govorio, samo rumunski scenario, sve drugo je gubljenje vremena.
Koliko vas ovde uopste koristi kablovsku?
Dostupno je dosta streaming platformi i sve je gotovo on-demand (na stranu sto i to postaje problem zbog astronomskih uvecanja cena, ali sve se to lako da cancelovati).
Najveci kriminal je sto za gori net, uzimaju vise para ako ne zelis TV opciju, ali tako je nazalost i u mnogim EU zemljama.
Pročitajte ugovore, tamo piše da vas moraju obavijestiti 30 dana prije izmjene ugovornih obaveza, ali caka je u detaljima. To obavještenje može biti bilo šta, disclaimer na kraju mejla, reklama sa zadnje strane računa…
Da znate samo koliko dnevno žalbi inspekcija dobija na operatere, rijetko se neka riješi u korist korisnika.
Ja sam davno rekao, prestar sam da nabijam žuljeve po šetnjama ali kad pređete na nasilje javite mi.
E’o moi cale potrcao da uzme neki kontent na on-demand. Mani se corava posla. Ti kao da zivis u San Francisku. U takvom si tripu
Ne morate više da se cimate za Evroligu, Formulu 1, tenis, sve će biti u sklopu Arena sport paketa koji će biti dostupan u osnovnoj ponudi svih kablovskih operatera u regionu. Sportklub kanala neće više biti uopšte.
Ma znam to ali su se sjebali kod mene. Imam 2 ugovora, za ovaj za koji se zalim nema nikakva poruka.
Ovo.
Ja im namestim app na tvu, imate serije, filmove…
Sledeca scena - matori lista podsekciju filmovi na eon tvu. Cak ni video klub, nego striktno tv.