Ah super, ova igra je i dalje živa!
Da dobro je što igra još uvek pokazuje znake života i što nam poručuju da se i dalje radi na njoj ali već 2,3 godine ili već koliko nakon onog premijernog tizera i dalje nam ništa nisu pokazali, nit neki story trailer, nit gameplay nit bilo šta, mogli su barem neki kraći CGI trejler da nam pokažu da bar malo vidimo kako to izgleda kao i neki makar okvirni datum (ili barem godinu izlaska), ovako i dalje se to čini kao nešto na prilično dugom štapu.
Inače ko nije nek definitivno pročita strip TMNT : Poslednji Ronin što ga je kod nas objavila Golconda zaista je fenomenalan, dosta drugačiji, mračniji i ozbiljniji od onih Nindža Kornjača na koje smo navikli, inače atmosfera stripa vuče malo na film Bekstvo iz Njujorka i definitivno ima taj mračni, distopijski karpenterski šmek iz 80-ih.
Doduše ima i nastavaka koji po meni nisu loši ali nisu bili baš ni neophodni i komotno su mogli da sa tim prvim integralom zaokruže priču, tako da eto pročitajte makar taj originalni prvi integral jer zaista vredi. ![]()
https://alanford.co.rs/stripovi/golconda/tmnt/tmnt-poslednji-ronin-integral/
Ne mogu da pokažu ništa, restartovan je projekat skroz. Dali su je prvo nekom njemačkom studiju, mislim da se zovu Black Forest Games, koji su u 2023. iii 2024. pretpjeli otkaze i restriktuiranja i tad je projekat taj propao.
Ovo su sad dali PlatinumGames koji su po meni mnogo bolji izbor.
Strip je inače super. Kupio sam ga u izvornom obliku na engleskom.