Tales of Vesperia

ZNaci odlepio sam za ovu igru,fenomenlana grafika… :smiley:
Humor prsti u igri! :smiley:

igra je best meni ostalo malo do kraja al nikako da se vratim da je predjem.JRPG su zakon :slight_smile: j a sam igrao delove za ps2 isto su super ako ti je ovo prva igra tales of… onda obavezno odigraj neku za ps2…

nije mi prva,igrao sam malo tales of destiny 2 na PSOne isto mi je bila zarazna ali mi nije radila pa sam odustao,a kada sam saznao da je ovo neki nastavak tj ima isti sistem kao i tales of destiny odlepio sam…Treba dosta dugo da se igra,rekao mi drug da treba 120 sati za tales igre mada mu ne verujem,moje misljenje da treba oko 50-60 sati,koliko je ti dugo igras??

probaj Tales Of The Abyss za ps2 meni je cak bolja od visperie dosta je zanimljivija prica i sve.pa sta znam nisu meni te brojke jasno bas ne znam igrao sam je pre vise od 6meseci tako da se ne secam ali sigurno sam igrao preko 6 dana…sto se tice FF to sam isto igrao ali samo 5min :smiley: samo da nadjem vreme za nju i nastavljam

a jeste mozda vas dvojica probali igru Eternal Sonata, meni je to jos uvek jedna u top 3 najboljih JRPG-jeva koje sam igrao na xboxu

Eternal Sonata Review - Xbox 360 Review at IGN

ja jesam ali sam batalio.nije mi jasna bas i borbeni sistem je malo smor.od JRPGs mogu preporucim lost odyssey igra koja ima jednu od najboljih prica uradjenih i likove…i Enchanted Arms isto nije losa

Ma bjezi, ja JRPG-ove ne smijem ni da pocinjem . Jer ako pocnem moracu da kazem cao svom socijalnom zivotu na neko vrijeme.
Sjecam se da je tako bilo sa Chrono Crossom i FF IX. Jedva sam cekao da dodjem iz skole i da sjednem za racunar kako bih picio, preko joypada naravno.
Bio sam vec presao sve te igre na PS One, ali morao sam jos ih jednom kao zreliji djecak koji hoce da odradi sve side questove. Ma bolesno!
A kad izadje Witcher 2 ima da me nema. :smiley:

Poz za sve ljubitelje RPG-ova! :slight_smile:

Pogledao sam malo opise igre i neke trailere. Svidja mi se na. Sad cu staviti da mi se skida. Mada mi je sistem borbe malo nejasan, nigdje ne vidim meni.
I nadam se da sistem gear-ovanja likova nije pojednostavljen kao u skoro svim novijim RPG-ovima. Noviji RPG-ovi - sve sto je od PS2 pa na dalje.
Nikad mi nece biti jasno zasto to rade. Evo uzecu za primjer Chrono Trigger i FF X. U CC si imao za svaki dio tijela poseban oklop, a u FF imas samo oruzije (i to ne bas veliki izbor) i jos jedan dodatak. Ima jos primjera, da sad ne navodim.

Tales of Vesperia je odlican RPG, igrao sam je ljetos ali sam nazalost stao zbog nedostatka vremena. Cim ugrabim ponovo priliku odigracu je ispocetka sa zadovoljstvom.

cool dosta vas gotive Tales of Vesperia,ipak se prepozna kvalitet…

@Akiris: Odigracu sigourno Eternal Sonata,video sam neke trailere i snimke i ter kako fino izgleda…

@Mister CPM: Memam PS2 tu generaciju igara sam igrao na PC,steta ima PS2 najace JRPG igre, Shining Force,Final Fantasy…

Meni su u ovoj igri svi likovi nekako bas dobro docarani tj njihove osobine ponasanje itd,da ne spominjem humor koji su odradili kroz one dijaloge…Najaci su Karol i Rita… :slight_smile: Mada i Esstel neki put ispadne… XD

lako ces uci u sistem borbe nije tesko…sto se tice gearovanja,imas da kupis nakit ,odecu, oklope ali kad ih stavis vizualno nema razlike mozes da kupis i maceve odredjene za tvog lika kojeg vodis …

zaboravio si i budzenje oruzija :smiley:

svako oruzije ima specijalan skil koji mozes da naucis za stalno preko nekih posebnih exp… videces mnogo je zarazno… :smiley:

hahahaha jesam.jer ja sam samo kliktao na ta budzenja oruzija nisam bas ni skapirao sta kako sluzi i sto to radim :smiley:

Ja sam poceo Eternal Sonatu ali mi se ucinila za malu decu i to zensku pa sam brzo odustao.
Ne znam, mozda kasnije postaje ozbiljnija ali nisam imao zivaca da dotle dodjem.

edit:
Ako neko ima linkove za PAL ili RF verziju nek mi baci na PM. Nigde ne mogu da nadjem. Najbolje bi bilo MU ali ne mora. Hvala.

@Mister CPM
Ma nije ni bitno vizuelno sve dok igra nije optimizovana za debile. :smiley: Kao sto sa WoWa rade npr.

Tales je odlican JRPG serijal, a po mnogima Vesperia je najbolja igra u serijalu, jedva cekam da je igram.
inace od Tales igara zavrsio sam Tales of Symphonia za GameCube i nastavak za Wii :slight_smile:

@Mister CPM: Koliko si dugo igrao vremenski s obzirom da kazes da si pred kraj?

pa odg sam ti vec vidi gore…igrao sam preko 6 dana.a na dan po npr 8 do 10h…

nisam obracao paznju na dane,nisam video sate…pa kao i prosecan jRPG…mozda malo duze…

kako sam se sada iznervirao,napravio sam progres jedno sat vremena i nisam u medjuvremenu sacuvao i KOK razbise me neki u nekoj kuli i sad ponovo…al sutra cu… :smiley:

Evo vam pomoc:(i ne koristim walktrue i guide),kada se sklapaju oruzja (syntezis) mogu da se sklapaju itemi koji povecavaju brzinu hodanja (veoma korisno),biranje glavnog clana i jos mnogo drugih itema,ali oni se ne stavljaju na lika vec su u fazonu vaznih itema kao sto su kljucevi,blastia itd…

Prave se kada se udje u syntezis pa se klikne LT (mislim da se jednom klikne) i tu se nalaze ali naravno treba dosta para i itema od kojih se prave…