Symbolic & BalkanGamingArena BFBC2 Server

BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 SERVER PONOVO RADI

Posle nekoliko meseci, konsolidovali smo nase redove, i ponovo otvorili nas novi-stari server.

sYmbol!c & BalkanGamingArena Server

Da ne bude sa glupim pitanjima, na serveru moze da igra samo onaj ko ima original igru
(Steam , Origin , Originalan DVD).
Link naseg servera na gametrackeru.
Symbolic & BalkanGamingArena Server [bc2] Battlefield Bad Company 2
Svaki igrac koji nam se pridruzi i provede neko vreme sa nama dobija VIP slot.

Admin Team sYmbol!c & BalkanGamingArena

Za vise informacija dodajte me na steam: BGA™| DeXTeR SU Three 6 Mafia ili Origin: DeXTeR95SU
Server je naravno za PC igrace, pa ako neko hoce da igra kod nas, sve mu je napisano… Neka se obrati meni na steam ili origin…
Pozz i pucamo se :wink:

reklamiranje je na forumu zabranjeno.Modovi brisite ovo :wink:

Kao da će nekom da smeta to što dečko reklamira server. Glupo je glumiti na forumu policajca, a što se tiče servera videću da ga posetim kad se vratim s putovanja jer sam od skoro opet počeo da ga igram na PC-u. :wink:

samim tim da momci ne naplacuju nista za pridruzivanje serveru, no harm done. btw ja sam im dozvolio da postave. ako nekom smeta nek mi se obrati

Kao sto je Akiris rekao, njega sam pitao da li moze… Da mi nije dozvolio, ja ne bih reklamirao server…
Znaci nista ne morate da placate nama, samo dodjete, igrate… Mozete da se registrujete na nasem forumu, i provedete sa nama neko vreme dobijate VIP slot, tako da mozete uci na server bilo kada…

nas forum je: www.balkangamingarena.com

Nadam se da ne smeta sto sam stavio link foruma… Ali ako se registrujete tamo i predstavite lakse mozemo da pratimo ko ce dobiti slot i tako to…
Pozz i hvala vam :slight_smile:

Pucamo se

Evo, samo da vas obavestim… Server vraca svoj stari sjaj… Danas od 12-16 igraca konstantno :slight_smile:
Ko bude dosao da igra, neka ostavi ovde nick, i neka me slobodno doda na steam ili origin, sta god vas zanima, pitajte :slight_smile: