Switchcars Interviju - Naša igra koja pokušava da se pojavi na Gamescomu

Ovih dana smo odradili interviju sa Switchcars devom koji pokušava preko sajta www.playfield.io da ode na Gamescom i dobije svoj booth gde će moći da prikaže igru posetiocima.

Dečko ima 27 godina i igra mu je, jednostavno genijalna. Pixel art ali malo drugačija od ostalih, copy paste indie igara koje se pojavljuju.

Ukoliko želite da mu pomognete da ode na gamescom idite na www.playfield.io/switchcars i glasajte za njegovu igru (idite na follow i kliknite na bilo koji screenshot i postoji “vote” opcija, kliknite i to).

Samo prve 5 igre sa glasanja idu na Gamescom, tj obezbeđeno im je šta sam pomenuo gore, tako da, utrošite par minuta i pomognite našem perspektivnom mladom programeru :slight_smile:

Evo i link ka intervijuu:

http://www.emuglx.org/reportaze/ekskluzivno-switchcars-interview/

Samo da obavestim da je dečko dobio pass, smeštaj i booth na Gamescomu :slight_smile: tako da ćemo imati dva predstavnika na ovogodišnjem Gamescomu po developerima.

Svaka mu čast. A ko je drugi?

Sent from Despair Academy using Amala Network

Awakening of Heroes su naši drugi, a drugi izuzev naših su:

http://playfield.io/blackhole

Konacno I neko nas na gamescomu za AoH sam znao da ce proci.

Lepo sto ima neko. Bas mi je drago. Generalno ja ne volim te male ruzne igrice. Ali svaka cast. Nije realno ocekivati da neko napravi neku ludilo igru odavde. To je sada postalo skuplje od filmova.

I pre smo imali igre, par koje su bile grafički na solidnom nivou, ali da, generalno se ne može očekivati da će biti na nivou AAA igara. Meni se recimo poprilično svidelo kako je izgledala naša trkačka igra u fazonu Wipeouta, mislim da se zvala Pyroblazer ili tako nekako, mnogo su je reklamirali u Gameplayu. Kao i neki RPG i Point And Click koji se prodavao na Big Fish Games, koji je bio solidan uspeh valjda. A tu je i Genesis, futuristički RTS. Mislim da je tu bila još neka igra u intervjuima. Sad imamo ovu igru, mobu od drugog studija i mislim još jednu. Nije ni loše kad se uzme u obzir gde se nalazimo.

Sent from Despair Academy using Amala Network

Ma sansa je u malim igrama i aplikacijama. Najvise za mobilne uredjaje. To je realno izvodljivo.