OPIS PROBLEMA: Prilikom pokretanja igre se javlja Fatal Crash Intercepted, pokušao i preko xex menu-a, ista stvar. Probao ponovo skinuti, nije pomoglo. Ima li netko ideju?
launch.ini file nadji na hard disku konzole, edituj ga na pc preko notepad-a
CONTPATCH=TRUE napisi da bude CONTPATCH=FALSE ili ako nema toga u opcijama napisi onda novu opciju CONTPATCH=FALSE zapamti i vrati na konzolu, zatim proveri da li je prebacio lepo, radi to preko XexMenu jer FSD zeza sa time
solucija 2 ako ova ne prodje
ako si radio extract sa Xbox Backup Creator probaj da odradis sa ISO2GOD nekad to resi problem
Mirko ajde razmisli pa javi do cega je problem, tj ne pravi problem FSD jer nije on zaduzen za patcheve i launch.ini :). Ali da FSD ima bugove ima, a ovo puca i iz XexMenu-a tadko da fsd nije
seti se kako je bilo kada su menjali verzije toga sto zeza hehehe, i kako je onda radila Forza 4
meni nikad nije zaboo sa fatal crash, i contpatch mi je true, ali znam konzole gde zabada, i apsolutno ne znam zbog cega negde contpatch resi problem a negde nista, inace DashLaunch je kriv za sve, da li to iam veze sa plocom konzole ili ne ne znam, jer nema pravila… kao ni ceo RGH koji apsolutno nema pravila zato se i zove GLITCH ili po naski “zajeb” hehehe
Pazi imao sam problema sa Mass effect 3 pred kraj igre mi je par puta uradila ovo resetovao konzolu i nastavilo, primer
Moze zbog patcheva naravno, poznato ali ja ne znam zasto nekolicini ljudi se samo desava i to samo na nekim igrama, jedino da nema neki DLC pa da je patchovan pa da mu pravi problem.