Ćao, može li pomoć? Imam oko 50 igara koje sam prodala (nosilac-gost), u poslednjih mesec dana mi se javljaju kupci da im je nalog trajno suspendovan. Da li neko zna o čemu se radi?
Verovatno pise obrazlozenje zasto je suspendovan?
Sony kaže da je razlog WS-37368-7 vezan za:
If you see the error code WS-37368-7 when attempting to sign in to PlayStation™Network, your account has been suspended because your financial institution reversed a charge on one or more of your PlayStation Network purchases.
I da se može vratiti ako se plati koliko se duguje:
You can regain access to your account by paying the balance that is due. Click the button below to get started with a web-form for assistance.
Link: How to reverse a PSN suspension for account debt (playstation.com)
Evo čitam. Sve sam platila odmah, PlayStation ništa ne daje na odloženo.
Kupila dopune i u Store igricu. Kada uđem u ovaj link koji si mi poslao, piše:
Ова страница не функционише
Ko će ga znati, sada moram da vratim novac kupcima
Na kakvo odlozeno? Od kad je to opcija za kupovinu online
Bice da si ti ukucala neke nelegalne kodove(kradene) za wallet.
Ovo. Kupovina kodova iskljucivo tamo gde je sigurno, u suprotnom se ovo desi.
Gdje je sigurno?
Amazon, g2a, cd key…
Kako kosiš tako i žanješ
Od kad je G2A siguran?
Ja sam uvijek kontao da postoji šansa i na tim sajtovima da te neko prevari.
Ja ga koristim zadnjih 10+god mozda i vise. Jos sam za PC kupovao tu igrice i nikada nisam imao frku.
Stvarno nisam imao problem.
Imas i tu rejting prodavaca. Imas cak i opciju osiguranja. Koja je mala i onda garantuju povrat u slucaju problema.
Generalno ne vidim problem.
A Amazon tek nema sta da komentarisem.
Problem nastaje kada ljudi umisle da moze da kupis 50$ dopunu za 20$
Pa ne moze mamu mu jebem glupavu…
takve treba varati.
Upravo ovo hteo da napišem. G2a običan pijac i kodovi odande mač sa dve oštrice. Pre nikad nisam imao problema, ali zadnji put bio uzeo game pass ultimate mesec dana i najebao tako dobro da nisam mogao da isključim pretplatu, oni skidali pare Boga pitaj kome, sam xbox ne može da ti pomogne kakvu mutljavinu su uradili. Moraš da ideš na neki sajt da podneseš zahtev, pa ti oni kažu da kontaktiraš prodavca jer samo on to može da ugasi, a prodavci se naravno ne javljaju i tako si zaglavljen, pare se skidaju (u ovom slučaju ne meni sva sreća, ali bukvalno nema način da se isključi ukoliko samom prodavcu ne dunw da ugasi) I tako sam blejao sa pretplatom koju nisam mogao da ugasim, pa je jednog trena istekla, ali mi je stajalo da je aktivna, pa još dva meseca nisam mogao da uplatim game pass iznova… Katastrofa. Dok nekim čudom sami nisu ugasili (taj neko od kog je kod) i povukli pretplatu. Slepine. A ono kao 99% pozitivnih ocena, gomila transakcija uspešnih, sve top.
Seješ dačo, seješ. Da ne kažem se*eš
Samo cdkeys i instant-gaming što se PSN kodova tiče. Zero problems whatsoever.