Super Mario Bros. Wonder: Official Gameplay Trailer | Nintendo Direct 2023

4 Likes

Sta je ovo kog vraga, Super Mario na dodatnim halucinogenima?

2 Likes

Ovo izgleda odlično :heart_eyes: Izgleda da će ovo da bude tren kad ću da prelomim za Switch. Ne znam zašto ali mnogo počinju da mi se sviđaju ove 2.5d platform igre sa prelepom grafikom, isto kao i novi Sonic Superstars koji treba da izađe. Prelepo :heart_eyes:

1 Like

SMB Acid

Lepo izgleda ali nekako mi je meh, ph.
Kao da nisu znali sta da stave pa su nabacali sve i svasta, idemooo.
Nzm…

1 Like

Mislim da je ovo recept koji datira jos od prve super mario igre

1 Like

gdi je moj galaxy 3 prokletnici jedni

2 Likes

zove se odyssey :smiley:

Meni se bas svidja, mario se prejeo pecurki, i prvi pravi nastavak 2D Marija jos od WiiU

1 Like
2 Likes

IGN-u su oni dani u mesecu :joy:

Napreduju, dali su 9ku :sweat_smile:

Wondr 10/10. :mushroom:

Neda mi se da se bakcem sa emulatorima, ali ovo je interesantno, videh ovaj video, vec se vrti pristojno na androidu i to na s21, tako da vrv uz jos malo cackanja na emulatoru i noviji tel moglo bi da se vrti skoro savrseno!

Ok je ovaj novi Mario, ali ja nekako nisam ljubitelj 2D Mario igara. Onaj slonko mi nije nešto simpatičan, vidim da ljudi po netu gube glavu za njim. Negdje sam na kraju prvog svjeta, realno mogao sam ga odavno završiiti, ali kako idem na 100% completiona, malo se odužilo.

Od Handheld iskustava moram reći da mi je 3D Land ostao u baš lijepom sjećanju, nekako je na 3DS-u izgledao magično u vrijeme kada je uzašao.

Kad završim ovaj Wonder moram da završim i SM Galaxy na Switchu, isto ganjam 100% completiona, negdje sam na 70% pređene igre, i onda na red dolazi 3D World i Bowser’s Fury.

2 Likes

Ja sam juce zavrsio Super Mario Bros 2 na 3dS ali mi je strpljenje za 100% competitiona nestalo na polovini pa sam zbrzao igru do kraja. Isto nisam fan 2d Mario igara ali cu pre ili kasnije dat 60 eura za ovu igru. Drugar je kupio disk Spideman 2 koji ce mi pozajmiti kada odigra, a njemu se svidja ova igra pa eto prilike da ustedimo :smiley: Inace jedva cekam novi 3D Mario koji ce pretpostavljam biti lunch Switch 2 naslov. Uvek je Nintendo demonstrirao nove tehnologije sa svakom sledecom 3D Mario igrom koja je bila system seller. Ko zna sta nam ovoga puta spremaju jer Odiseja je bila F E N O M E N A L N A :smiley:

1 Like

Ne znam, meni je Odyssey bio nekako meh, iako sam i njega u jednom momentu htio preci na 100%. Kad sam vidjeo koliko ima moon-ova za skupiti, batalio.

Ali stavio sak ga u backlog, nekad cu opet preci da vidim da li ce mi se tada svidjeti.

Ja sam uzeo preko 800. Milsim da mi samo 2 nedostaju…

Stiglo!

6 Likes

Kako ti deluje? Daj neke utiske…

Ja sam malo razvukao prelazak, 2D nivoi, mada su prilicno otkaceni, nesto mo nisu mnogo izazovni, moguce i zbog smanjene tezine. Ali ako ides na 100% namucice te sigurno.

Odlicna je igra. Prosto neverovatno kako Nintendo uspe da unapredi 2D igru da opet izgleda osvezavajuce, luda i skroz zabavna… Izazovna je ako poput mene juris sve predmete .

1 Like