Super akcija! Nedelju dana popusta na kodove - Xbox Live Gold 3 meseca samo 12.90 evra!

[SIZE=5]Od 12. do 18. decembra
mega popust na 3 meseca Xbox Live Gold kartice!
*Cena po komadu 12.90 EUR! **[/SIZE]

Porudžbine na [email protected]

*Ograničene količine, te po isteku istih akcija prestaje i o tome ćete biti obavešteni na ovom mestu.

Nacin placanja za nas iz BiH? :slight_smile: pozdrav

Može preko PayPal-a

ima li popust na 12 meseci ?

uuuu, ekstra ako moze preko paypal-a!

nacin placanja iz cg?

Za sada samo popusti na 3 meseca Live-a a što se tiče inostranstva samo preko PayPal-a ili ako imate nekog ovde da vam uplati a vi se dalje raskusurajte :slight_smile:

saljete na mail odmah nakon uplate, ili ?

Upravo tako. Nakon provere uplate - šaljemo code.

Danas uplatio i kroz 10 minuta stigao kod.Svaka čast za brzinu :smiley:
Preporuke za kopovinu u xbr shop-u

Extra! Poslao sam i ja mail upravo… jer upravo mi je stigla obavijest da mi je istekao XBL Gold :slight_smile:

Edit: Sve završeno expressnom brzinom. prvi put da sam nešto kupio sa XBR Shop-a :wink:

Pa koliko vam treba da proverite tu uplatu…pre 5 sati sam uplatio i poslao mail oce biti dok smo mladi
Nije da sam nestrpljiv ali svi ostali dobise za 10 min jedino ja ziljavko :confused:

edit:stiglo sa malo zakasnjenja ali bitno da sve radi :dada:

Uzeo i ja jutros gold, sve proslo u najboljem redu.
Pohvale za XBR Shop :slight_smile:

Sve zavisi od banke i kada se uplata desi. Nekad SMS dobijemo 5 sati nakon uplate ali u njemu ne piše ko je tačno uplatio, tako da moramo čekati dok se sve pojavi u online bankingu. Bude isto da nismo pored emaila, tako da se onda ne desi isporuka za 10 minuta. Bitno je da svi koji uplate, svoj kod dobiju.

Ma naravno nego ja prvi put preko vas kupovao nesto pa se uplasio reko da nisam nesto pogresno uradio

Pohvale za Prodaju i brzinu slanja codova.