https://www.youtube.com/live/pZzia5NrMuU?si=qjyIQDEyvQo9q4ZX
Jao ne opet ovaj lik.
Džef kralj.
Inače, jako je prijatan uživo i dobar čovek ovako, sada, kakav je u biznisu, jbg sad.
Ne znam ga privatno, verujem da je kul. Nego ima neki genericki, smaracki, prodavac polovnih automobila nastup i vibe. Deluje kao da odradjuje rutinski, da ga cak i ne zanima toliko gaming. A secam ga se jos iz ranog perioda Easy Alliesa.
Aha, ma nije ja kao da ga znam, upoznao sam ga, pričali jednom onda se šetao drugi dan i lik me zaustavio da me pita kako sam i kako mi se svidela konferencija i popričali na showflooru, ono šta mislim o igrama i sve.
Što ne očekuješ od nekog kao što je Džef, ali eto nije mu bilo mrsko niti ne znam šta da proćaska sa mnom a samo sam ga jednom video i predstavio mu se pre toga.
Da nisi i sa njegovim Kojimom 2 3 progovorio?
Na engleskom, naravnom lol
Jesam
2019 mislim, imam sliku sa Kojimom i potpisan Death Stranding poster.
A baš taj dan sam nosio KojiPro majicu počeo da aplaudira i da mi se smeši dok sam mu prilazio.
Kada se već kurčim i sa Major Nelsonom sam se slikao i pričao 2013-4, Sam Lakeom, Garry Carr (Lionhead Ex-CEO), Andrew Wilsonom (EA), Peter Moore (pre Liverpoola, dok je bio u EA) i tako dalje i tako bliže.
giiiirl… well, aren’t you special?
Ne koliko ti sa tvojim Apple uređajima i PR textovima
Procurelo je da navodno 1 minut trejlera na SGF i Game Awards košta $250K, što objašnjava dobru produkciju i donekle objašnjava sranjkast sadržaj jer Geoff svakako profitira od cele stvari. Dovoljno je da izdavači/oglašivači progutaju hype oko ovih događaja, sve ostalo, iz njegove perspektive je nebitno, pa i slave ocene koje ih stalno prate.
Ovo nisu gaming događaji za gejmere niti gaming razvojne timove, nego čista marketinška prezentacija.