Suicide Squad: Kill the Justice League - Official Co-Op Gameplay | PS5 Games

Ovo podseća na Crackdown :smile:

1 Like

Previse haoticno za moj ukus. Drugo bih zeleo od Rocksteady-a.

Takodje :point_down:

Hmmmā€¦ Ni ja se nisam oduÅ”evio ovim Å”to su prikazali. Polagao sam neke nade iz prethodnih trailera. Ovo kao da igram Fortnite, sve čekam kad će daŔčice i ciglice da počnu da obleću i da se ređaju jedna na drugu. :joy: Ovo postalo open world pucačina iz trećeg lica, kao da obaraju boss-a iz Gears of War-a. Žestoki fail za mene, Å”teta. Ovoj igri sam se najviÅ”e radovao

Igra izgleda baŔ loŔe. PreviŔe cartoony, vibrant boje, totalno neozbiljno, da ne kažem dečije. Kao neki Crackdown/Sunset Overdrive hibrid u DC univerzumu. Arkham Knight je za ovo TV u boji.

Slabo, baÅ” slaboā€¦

A imao sam isto visoka očekivanja od ove igre.

Ono daću joj priliku, ali već vidimo da će biti debakl. Eh, ni Rocksteady viÅ”e nije kao pre.

Bar se slazemo sa ostatkom interneta posto citam komentare i svi skoro dele isto misljenje kao mi. Sta im je ovo trebalo ja ne znamā€¦ Posle onakvog Betmena smo spali nekako na fantasy Division 2 :joy:

Bas me cudi sto su to uradili.

3 Likes

1 Like

Evo ofiŔl

1 Like

Ovi ce da promene igru from the ground up. Sto je dobro.

1 Like

Ne verujem da možemo neÅ”to drastično drugačiju igru da dobijemo od prikazanog. U suÅ”tini će to i dalje biti isti fazon, samo sa nekim kozmetičkim promenama. Nadam se da greÅ”im.

4 Likes

https://twitter.com/InsiderGamingIG/status/1765047783382245662?t=9Hti4eVosEL65BhIgkahkQ&s=19

To im je super proŔlo sa Suicide Squad :ok_hand:

Totalno blesava odluka sa obzirom da su pukli sa Suicide Squad, a Harry Potter bio veliki uspeh prosle godine. :face_with_spiral_eyes:

1 Like

Imbecili

Ima da failuju joÅ” viÅ”e, pa će da gase jedan po jedan studio i na kraju će da rade samo automate kao Konami i da budu srećni.

Izgleda da je ova izjava poprilično naduvana i van konteksta. Lik iz WB koji je ovo rekao nije iz gaming divizije a ljudi kojima se obraćao nemaju veze sa gamingom, pa je ispaljivao buzzwords ā€œvr, metaverse, AI, live serviceā€ i slično.