STRAY

4 Likes

Kreceeeemoooo :smiley:

For all the cat dads out there. :rofl:

GOTY

5 Likes

Spamujem MJAU jer sam izgubio društvo :frowning:

1 Like

Odigrao 2 sata i zadovoljan sam.








10 Likes

Isto. Izgleda fenomenalno. Zaintrigiran sam. :slightly_smiling_face:

5 Likes

Mislim da sam odigrao malo više, čak sam i napustio ovaj Dead City :smiley: Interesantna igra. Mirros Edge with the Cat :laughing:

2 Likes

Life imitates art… :smile:

Inače je pravi zločin što ova igra nema Photo Mode. Environment je neverovatno dobro odradjen. Ko ima OLED, pravi showcase za taj panel. Ne znam zašto ali par puta sam imao Alyx vajb.

Evo još par fotki:




3 Likes

Da li jos nekome ovo zvuci poznato? :rofl:

1 Like
1 Like

Igra je vizuelna poslastica na PS5. :smiley: Nisam ni na trenutak pomislio da bi mogla biti ovoliko dobra.

Ali na PCu cujem da ne radi kako treba, takodje na Steam Decku su performanse losije nego sto bi trebale biti. PC :man_shrugging:

3 Likes

Igra je predobra! Juče je završio sa nešto manje od 7h igranja. Jedan od trofeja je da se igra predje za 2 sata što je i više nego dovoljno vremena ako ćete samo igrati glavne misije i ne obazirati se na istraživanje grada i generalno svih lokacija na kojima se budete nalazili. Naravno u prvom prelasku prepročujem da prodjete sa macom sve što možete i da pokupite što više stvari i upijete celu atmosferu. Drago mi je da smo u moru jednolikih igara konačno dobili nešto drugačije.

2 Likes

Stvarno moze za 2 sata da se predje? Haos. To bij svakako samo za trofej radio sve ostalo bi bilo disrespectful prema detaljima u ovoj igri. Citao sam da je nekih 7 sati prosek da bi se normalnim tempom preslo.

1 Like

Da, normalnim tempom toliko, a speed run može i za 1:30 da se završi. Naravno podrazumevano da si je već odigrao i da tačno znaš šta ti treba i gde treba da ideš. I ja ću to možda odraditi samo zbog trofeja i Platine, inače ovako što kažeš, zaista je nepošteno preleteti ovakvu igru.

1 Like

Da se priključim pohvalama za igru. Jedna jako lepa i opuštajuća igra, sa zanimljivom pričom. Odavno mi se nije desilo da se tako opustim uz neku igru, a da opet kada prestanem, želim da se vratim igranju i da vidim šta će dalje biti.

Sve što se treba uraditi u igri je tako logično, tako da iako je igra prevashodno logička avantura, opet nema momenta kada treba posegnuti za pomoć interneta.

Sve više cenim male indie timove koji naprave igre koje su van šablona, a pritom donesu daleko lepše trenutke od mnogih smornih AAA naslova.

Svi koji imaju priliku, preporuka da odigraju.

6 Likes
2 Likes
4 Likes

1 Like