Preporucite mi igru na fazon Warcraft III ili Age of Epmires neka vasa preporuka i sta ste igrali od strategija na XBOX-u 360?
Igraj Halo Wars, to mi prvo pada na pamet.
Mislim da ima C&C Kain’s Wrath za x360 ali ako mi vjerujes nikad nisam igrao strategiju na kutiji
Za taj tip igara najbolje ti je PC i rad alert 2 - nema dalje xD
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Halo Wars mi bas onako deluje dosta svemirski vise me vuce nesto poput Age of Empires-a. Ima li jos neko neki predlog?
Od novijih imas From Dust (XBLA), ali nije klasicna strategija. A setting Halo Wars-a nemoj da gledas, to je ekskluziva i samim time gameplay je optimizovan za joy.Ergo, to je najbolja strategija za Xbox
Ergo mi deluje EXTRA ali nema nigde da se nabavi. Ova igra From Dust mi deluje interesantno pa cu nju da skinem i da probam
Imas Red alert 3,C&C tiberium wars 3,Kanes wrath,LOTR batle for midle earth,End war,R.U.S.E., mozda se setim jos neke ali ove nisu lose pogledaj na tube-u pa vidi sta ti se svidja.
Ne ne bre, ergo=znaci, dakle. Zar postoji igra koja se zove Ergo? Sad cu da trazim
Nemoj da trazis ja se ubi trazeci evo vec cirke pola sata…nisam uspeo da nadjem :lol: jos se pitam kako je moguce da nisam cuo za tu igru kada sam cuo za skoro sve.Vrati mi pola sata zivota :D:P.
Ma dohvatio se neke literature pa stalno ljudi ubacuju ‘ergo’. I tako, htio i ja da zvucim pametno
Najiskrenije se izvinjavam, a ti prekrati spavanje nocas za pola sata i racunaj da je vraceno
Heh, dobar je.
Nema toga za konzole. Ako hoces strategije, kupi PC. Ono malo sto ima moze se nabrojati na prste jedne ruke i ima vrlo ogranicen gameplay u odnosu na PC strategije.
Imam odlican PC ali mi je glupo da na njemu igram igre, nekako mi je konzola zakon za to
A bre. Jeste zakon, slazem se, ali za strategije i za fps PC je daleko bolji samo zbog misa i tastature. FPS se jos i priblizio dosta, ali real time strategije, nikako…
A da li postoje strategije koje su iskljucivo pravljene za Jasper-a ili sam ja tu nesto pogresno shvatio? :mmm
to sto si sad rekao je ne,ne postoje i pogresno si shvatio ali kao sto ti je receno ako zelis strategije PC je pun toga tako da na xboxu se neces strategija naigrati jer ih i nema…
Pa znao sam da sam negde omanuo… Ako budes igrao na PC-u, obavezno probaj Commandos 1, 2 i 3, robin hood legend of sherwood.
posto su to najbolje real time strategije… geez
Trenutno igram Men of War Assault Squad. Ako se budeš odlučio za PC strategije obavezno probaj ovu. Igru je radila ruska kompanija 1C.
Ima ali u malom broju… Evo ti liste nekih od boljih naslova:
Top 10 Xbox 360 Strategy Games
All Xbox 360 Games, List of All Xbox 360 Games - GameSpot.com