U poslednje vreme sam igrao par igara koje su imale DLC sadrzaj koji prosiruje celo iskustvo.
I od svega moguceg, mislim da se najbolje prodje kada se kupi Game of the year edicija ili kako god da je nazovu sa svim sadrzajem a i dosta nizom cenom. Ne interesuje me da igram latest and greatest i sigurno cu cekati tako nesto nego da spicim 60+$ na preorder i onda posle opet moram da se cimam za DLC kad izadje, i da se nadam da postoji cloud save ili ga opet moram igrati iznova… ne hvala.
Cudno je to, Dark souls 1 sam igrao sa Prepare to Die edicijom. DLC je bio odlican i igrao sam igru ponovo bezbroj puta.
DS2 kada je izasao cekao sam pc port, bio je pristojan ali nisam imao volju da ga igram. Ponovo krenuo stigao do skorog kraja i morao sam da brisem sistem i ode mi save fajl… DLC-ovi izasli mene smori i nisam ni igrao vise DS2.
DS3 izadje igrao isto kada je izasla igra, ista situacija morao sistem da menjam i opet otisli save fajlovi. Ne igra mi se nesto DS3 sada, mislim da cu da sacekam da izadje sve sto izadje za tu igru i da se skrasim.
Dragon’s dogma Dark Arisen: Igrao sam prvi put stigao do DLC-a i smorio se, sledeci put igrao sam igru 2 puta presao i DLC presao 2 puta.
Ne znam, jednostavno bih radije cekao da skrpe igru ( zato sto na pc-u launchovi su uzas, mada koliko seku sadrzaje i konzole dobijaju velike day 1 patcheve ), dobijas vise sadrzaja, niza cena ( jos ako je sale… ) I postoji veca mogucnost modovanja.
Kad sam cekao da igram GTA V na pc-u par godina i nisam nista zeleo da znam o igri ( kompletan media blackout sam imao ), presao sam tu igru vec ne znam ni ja koliko puta.
Eto recimo i Watch Dogs, igrao sam igru kada je izasla, kraj igre me je smorio samo tako i ostavio krajnje osrednji dozivljaj za celu igru, nikada nisam imao zelju da odigram DLC gde si igrao kao T-bone i izgleda da je bio ok taj dlc, samo nemam apsolutno nikakvu zelju da igram ponovo.