State of Decay 2

Windows 10 i Xbox ekskluziva.

Možda će me neki opljuvati, ali…
Grafika je loša. Gameplay je “zombi tematika je još uvek aktuelna, ubacimo malo TWD, malo Left 4 Dead, malo… još zombija, i evo hit.I još ćemo da ubacimo kreaciju baze, pa to je ludilo!”
Da ne rovarim po guglu za dodatne informacije, al ovo mi ipak deluje … užasno prosečno i 24 puta viđeno.

Nemoj tako, ovo je MS-ova velika exkluziva. :wink:

Bolje nego Sony FF pecanje :joy:

Sony pecanje… Sony… Ajde dosta trolovanja za danas. Kad se pojavi FFXV na pc misliš da Square Enix (koji je ista stvar kao i Sony) neće portovati tu “igru”? A vr pecanje može biti moćan doživljaj. Ako si neku igru pecanja bi znao o čemu pričam.

Hahahahaha… to je novi IP za ps4, tako da tisina molim…

Jel, oni makar znaju šta znači reč ip onda. :stuck_out_tongue:

I ja to kazem… Jos da ima datum izlaska :joy:

Milana plaća MS da ih brani, a on od tih para krišom kupuje PS4 i njihove igre :stuck_out_tongue:

Ako im je ovo uzdanica onda imaju ozbiljan problem. Sreća njihova što imaju foru:
“Šta god da se desi, nek propadne konzola, uvek ćemo na windows-u izvući zaradu. Mi smo opušteni a sony nije. Soni puca, jedina mu je šansa PS brand.”
Da ne postoji niko u kompaniji ko ima muda da stisne i da kaže na sastanku…
“ALO MIŠEVI! Briga me ko je sa kog univerziteta i ko si ti! Da li ti je tata predsednik opštine! Daj igre, analiziraj gameplay iz protivničkog tabora, na osnovu toga kreiraj masterpiece. Nešto neviđeno i originalno.
Da baci konkurenciju na kolena! Imamo snagu, samo još da ubodemo pravi gameplay. Novi IP, sa bruka pričom! Pa angažovaćemo najjače režisere, imamo pare! Ajmo indijanci, batalite gluposti!”

Izlazi istog dana kao i igre pravljene za XOX. :wink:

Nisam do sad video da je ovo u temi za State Of Decay 2. :smiley: Igra ima potencijala da bude dobra, prvi je bio ok ali mi je brzo dosadio.

Kao i svaka zombi igra, pucas dok ti ne dosadi da im skidas glave…

Ja se nadam da ce biti dobra igra. Kec mi se dopao i taj fazon prezivljavanja mi je ok.

Doduse volim te igre prezivljavanja uvek volim da se borim sa okolinom. To nam je izgleda ovde genetika na Balkanu :slight_smile:

2 Likes

New IP :
“Danijel breath of the wild”

1 Like