Starfield: Shattered Space - Official Launch Trailer

5 Likes

Sta je poslo naopako?

image

A šta je pa moglo da pođe dobro, igra ko igra ništa spec :grin:

2 Likes

Pa nije PS ekskluziva. Daj neko teze pitanje

PlayStation kriv što Bethesda ne zna da napravi kršten RPG još od Morrowind-a :smile:

1 Like

Zao mi je Starfielda, imao je bas potencijal da bude epic. Malo osecam kao da je nezasluzen hejt, uopste nije los toliko. Jel se to meni cini ili su ubacili i vozila?

Nije toliko loš, ali ubilo me 30fpsa na SXu, loš HDR, crna=siva itd…
Kasnije ubacili taj nesretni 60fps mod koji je radio dosta loše u nekim delovima, džaba kada sam već prešao 90% igre.
Nije hejt, zamalo hit, ali nije.

2 Likes

Vozilo su ubacili ranije. A ocijena je nonsense. Ja igram i ne vidim da je ovo lošije od bazne igre toliko. Mada neki kažu ima puno bagova. Ja nisam imao osim NPC-a koji je bio nevidljiv.

1 Like

Sada ima i 40fps mode koji je super, za ovakvu igru nije preveliki problem sto nije 60 fps.

Cak i na XSS ima 40 i 60 fps mode.

Ja sam na počektu, nekih sat i po, za sada mi je super Dopadaju mi se Va’ruun oružja :snake::gun:. Neprijatelji su dosta nezgodni, olako kažnjavaju srljanje.

2 Likes

Nije ni blizu ispao kako smo se nadali. A nismo se ni puno nadali, trebalo je samo da bude Skyrim u svemiru, to je sve. Znaci nesto sto vec znaju da naprave.

Ali neko je zahtevao milion igrivih planeta, sto je dovelo do dve kobne posledice – rascepkano iskustvo isprekidano gomilom loading ekrana, i proceduralni, jednolicni pejzazi gde igrac slabo ima razloga da istrazuje. Bez ove dve stavke gubi se bethesda magija. Sve ostalo bi im oprostili, ko i skajrimu. Tako barem ja vidim situaciju.

Thanks for coming to my ted talk.

4 Likes

Ne znam. Nije to jedno veliko kopno. Ocekivanja su mozda bila malo nerealisticna iako na papiru Skyrim u svemiru zvuci sjajno. Moja najveca zamerka je los dijalog a tehnicki problemi su mahom reseni.

I did a thing

DLC mi je bio ispod očekivanja jer sam baš očekivao bolju eksploraciju ali nije sad baš loš kako govore. Ta eksploracija jeste bolja ali opet mi nije kao u klasičnim Bethesda igrama, previše nekako raštrkano ali šta znam, izgleda da je Starfield tako zamišljen. U suštini ovo je samo još Starfielda i u tome sam uživao.

7 Likes

Svaka cast doktore za RPG!

1 Like

Svaka cast, stvarno ne znam kako mozes :sweat_smile:
Ja nemam snage vise za RPG igre…

2 Likes

Osjećam se i ja tako ponekad pogotovo poslije nekog dugog jrpg. Ono, za Personu 5 Royal mi je trebalo 155 sari, tako nešto. Bio sam u fazonu, neću 2 godine da vidim jrpg. :slight_smile:
Ali u suštini mi treba 2-3 mjeseca da napunim baterije.

1 Like