Starfield Official Story Trailer

Još sitnih detalja sa direct-a koje ste vjerovatno propustili.

1 Like

https://twitter.com/Okami13_/status/1671886551352221696?t=n3rAdHba_a68zJy-NxPoXQ&s=19

6 Likes

Ova igra ce da bude live wallpaper.

Nije losa fora sto samo 10% ima zivot i sto zapravo postoji nekakva naucna baza za to.

image

2 Likes

Drago mi je da je Todd malo pojasnio ovo oko proceduralnog generisanja. Koliko sam shvatio proceduralno generiše se reljef planete ali odozgo na to i dalje može biti quest koji je handcrafted. Kontam da će biti i onih generičkih ne bi ih nazvao ni questovima nego aktivnostima, tipa idi tamo ubij ovo ili donesi mi ono, nešto kao oni radiant quests iz Fallout 4. To je neizbježno u ovako velikim igrama ali je kul opet što može biti i nešto zanimljivije.

1 Like

Pošto igram Fallout 4 ovih dana, dosta razmišljam o tome kakav će Starfield da ispadne.

U F4 imam osećaj da je svet ogroman i sadržajan, al u praksi je 90% kvestova ‘idi tamo i pobi sve što se mrda’. Naravno većina igara je takva, nije to problem, al bih voleo da mi daju malo bolji narativni razlog što idem da očistim tristoti kamp s mutantima.

Nadam se da su se ugledali na CD Project Red – i Witcher i Cyberpunk, čak i kod najglupljih fetch kvestova, uvek imaju neku priču da te uvuče. Ne treba mi puno, a ogromnu razliku pravi.

Fallout 4 ima dosta tih radiant questova za svaku fakciju koji se nikad ne završavaju. Brotherhood of Steel imaju one kvestove da donosiš tehnologiju ili da trijebiš mutante ili ghoulove, Minutemen ono klasično another settlement needs your help, Railoroad isto one safehouse misije. Ovi ostali questovi su solidni, companion questovi su jedni od boljih. Companion quest za Nick Valentine-a je jedan id najboljih. Companion quest za Cait takođe npr.

2 Likes

E da, toga sam se i plašio. Igram ko loner, samo mi kuče pravi društvo, ali znači tako propuštam najbolje priče.

Moraću izgleda da prihvatim nekog, nerado. Možda baš detektiva, on mi još jedini zanimljiv.

I ja sam najviše igrao kao loner, leži mi to ali odigrao sam tako jedan playthrough gdje sam forsirao companions. Nije da nema ni bez njih dobrih questova. Npr. potrudi se da odigraš Silver Shroud side quest kad budeš u Goodneighbor-u. I kad biraš odgovore odaberi sve da odgovaraš kao Silver Shroud. :grin: USS Constitution je isto dobar. Volim tako malo neozbiljnije. Mada ove što sam pomenuo za companione su skroz ozbiljni.

1 Like

Što se sada ne vide slike i klipovi kad se linkuje nešto sa Twittera? Opet Mask nešto čačkao :joy:

Više nemam pojma stvarno šta ti majmuni tamo rade :sob:

1 Like

Pre-do-bro :fire:

3 Likes

https://www.reddit.com/r/Starfield/comments/1598nfh/starfield_postdirect_marketing_campaign/?utm_source=embedv2&utm_medium=post_embed&utm_content=post_title

Lik predvideo na osnovu hintova iz Directa kad će Bethesda izbaciti klipove, ima još interesantnih datuma.

2 Likes

Eh sta rade…jure sitne jajare. :smile:

image

Gledao sam ove klipove gore nekoliko puta. Najviše mi se sviđa ovaj The hand that feeds,
Neon City je baš jedna od atraktivnijih lokacija, ali Ryujin djeluju mračno definitvno mi neće biti izbor za frakciju koju ću ja favoritovati jer ja na prvom playthrough moram biti skroz good guy. Vanguard iz prvog videa je militantna grana United Colonies koji su najjači bukvalno i drže najviše prostora pod svojom upravom, zato me isto ne privlače.
Akila City iz drugog videa mi je isto kul lokacija, to je ono mjesto sa svemirskim kaubojima što smo vidjeli u Directu. Ograđeno zidom jer napolju vrijeba predator Ashta koji je miks vuka i velociraptora. To mi daje deathclaw vajb iz Fallouta što me privlači i Freestar Colective izgledaju na papiru zanimljivo. Nisu izgubili Colony War protiv Unitied Colonies, izborili mir i izgledaju kul kao spejs kauboji ali nisam siguran kakve motive imaju i hoće li biti good guy opcija. Crimson Fleet su pirati koji isto ordiniraju najviše u prostoru pod upravom Freestara, biće zanimljivi za igrati kasnije ali nisu mi za prvi playthrough.
Za sad djeluje da je Constellation opcija za mene, ljudi istraživači, zanima ih šta je tamo, moto im je Into the Starfield…

1 Like

Uhm, copyright infrindgement much, Lidl?

2 Likes

125 GB

6 Likes

1 Like

Samo što u Srbiji to ne radi.

1 Like

Potvrđujem, nema sta nisam probao i jok nisam uspeo da loadujem app.

1 Like