Uradiću isto što i sa Horizon 5,base igra je u GP, samo dokupim premium upgrade i to je to
Inače ni ja nisam očekivao da ovo bude u 60 fps-a na konzolama nakon svega viđenog juče i nemam problem sa time. Ako stvarno bude izgledala ovako i ako je utegnuta to je top.
Samo da mi se texture ne očitavaju ispred mene jer to me ježi više od bilo koje grafike na ovom svetu. Kad vidim da se teksture očitavaju, senka pojavljuje i objekti stvaraju ispred mene… Uh. Nema te dobre grafike koja mi ublaži takve stvari.
Fino izgleda ali iskreno likovi (pa i atmosfera) mi se cine pomalo dosadni i sterilni u odnosu na recimo Mass Effect ali svakako ne deluje to lose ni malo.
Ja ne mislim da ih mrzi. Starfield je sigurno najbitnija igra za Xbox. Da je tako jednostavno sigurno bi uradili.
Kontam da su njihove igre zaista kompleksne i crpe resurse. Neki se nadaju da će biti 60fps patch kasnije. Ja nisam tako optimističan. Možda ga dobijemo ovako kao što trebamo dobiti za Fallout 4, na sledećej generaciji konzola.
Samo nek bude dobra, zabavna, igriva, zanimljiva, bez bagova jos 30 fps lock i nema problema. Najmanji problem je fps.
Sto se tice price o praznim planetama sve vise naletim na netu kako je to bzvz i nema kontenta. Ne znam sta ljudi ocekuju na planetama koje imaju ime slova i broja, da na N450 bude Las Vegas lol.
Pogle mesec, sta oces na njemu, prodavnicu za skin? Mislim da su napravili balans izmedju realnog i neke fantazije sto je najbolje.
Ja cu bas da idem na sto vise planeta (sad imam zelju svaku da posetim, pa i te prazne pogotovo) jer cemo sigurno ostati odusevljeni grafikom, tim art stajlom i pogledom na galaksiju iz jednog potpuno drugog ugla.
Sto se tice optimizacije, to je bila sala, svi ce imati razumevanja sa onakvom grafikom i ambicijom gde je manje vise poznato da se CPU angazuje u znatnoj meri, velika je razlika kada izadje Redfall i Starfield u 30 fps, ali ipak - mozda je moglo vise. To ne mozemo znati, mora da se udje u low level analizu koda i alata i alternativnih opcija sa nekim ML-om, trejd ofove na milion strana jer fakticki duplo uskracujes endzinu hardverske resurse, uz mozda neko prolongiranje izlaska. Ovo znaju developeri i mozda neko iz menadzmenta Bethesde. Ono sto je sigurno je da se nije stedelo, to je evidentno. Uz onakvu igretinu 30 fps i bagovi na izlasku ce se oprostiti. Next gen galaksija se ne vidja svaki dan.
p.s. nisam ni procitao tekst, ako bi neko bio voljan da preprica lol.
Kratak je tekstić skroz, pročitaj. U suštini lik sa Digital Foundry je uzeo onu situaciju iz Directa gdje je ona krala sendviče i gomilala ih u skladištu kao primjer da ilustrije zašto bi možda 60fps bilo teško postići na konzoli. Igra vjerovatno prati lokaciju svih predmeta a s obzirom na obim igre, to je teret.
Ja sam gledao dvaput. Drugi put sam gledao da mogu da pauziram na onim screenovima gdje su skills da vudim šta ima koliko mogu ili oružje da vidim modove i sl. Ali ono što dam potpuno propustio je ono na kraju kad ima kao Jedi moći. Ne znam kako to nisam registrovao. Mora da sam skinuo pogled sa ekrana tih par sekundi.