Ja mislim da ce da radi dobro. Meni izgleda kao klasican doom samo nov skin.
cek bre, kako doom?
Meni izgleda brutalno, nadam se da ce je odloziti jos, ako je to potrebno da bi igra bila prava
Koriste novu verziju Creation engina, 2.0 ma šta god to značilo.
Ne znam za ribice, ali su uradili novu verziju engina za ovu (i buduće igre).
i cod je onomad to ja i kazem
i bese 343
Pa ne moze vise od 3 playliste vodoravno da prikaze
Necu da hejtujem, daleko od toga posebno sto bih voleo ovo da im uspe, ali te price nov engine mozemo macku o k da okacimo ako bude traljav gameplay i lose performanse
Lamparde vreme ti je da uroniš u čarobni svet PCa
Ugledaj se malo na @ph1beropt
Obicno uz izraz “novi engine” ide i recenica “uzrok mnogih problema”.
Ali u slucaju Bethesde i njihovih open world RPG igara mislim da su trebali zapoceti tri nova engina i onda stati na cetvrtom, posto zaostaju jedno cetiri generacije iza ostatka gaming industrije.
Ja sam nahajpovan da igram ovo, smiješno mi je kad neko pokušava spustiti ovu igru pa kaže da je Skyrim ili Fallout u svemiru. Motherfucker, that’s exactly what I want. Pisao sam već jednom ovdje da sam u Fallout 4 spucao preko 1000 sati.
Ja se nekako nadam da će ova igra biti najupeglanija Bethesdina igra u zadnje vrijeme jer su sad pod MS-om a i Todd reče na onom podkastu da osjećaju pritisak da su sad system seller. Ali isto reče da je njima OK 30 fps-a pa ne znam šta da mislim. Znam samo da koliko god glupi console wars bili, to postoji i hejtaće igru i ako bude radila perfektno. Ako bude imala tehničke probleme, zakopaće ju.
Ma da. Uvek će se naći neki “razlog”. Ne možeš selu kolača namesiti. Ja isto jedva čekam.
Dopada mi se blokasti ili “kockasti” dizajn oružja, nikakve krivine i džidža bidže koje ne znače ništa, ili nemaju nikakvu ulogu. Što opet ide u nasa-punk estetiku koju furaju kroz ceo dizajn sveta.
Nije nešto igra u mom fazonu ali generalno se ne sećam kada je neka Bethesdina igra radila loše Doom utegnut kao praćka, Fallout 4 isto lepo radi i ima 60fps, Deathloop isto lepo izgleda i radi glatko, sumnjam da će da okinu na tom polju. Jedno mogu da kažem za njih je da su masteri u single player fps žanru.
Ja redovno govorim da je Starfield Fallout u svemiru, ali u najpozitivnijem mogućem smislu. To je ono što želim. To je ono što sam očekivao i od Outer Worlds-a, ali bih da to bude na još većem nivou koji bi Bethesda mogla da pruži.
Bethesda je samo publisher za Doom i Deathloop, nisu oni radili igre. Doom je radio id sofrware a Deathloop Arkane.
Bethesda je radila samo The Elder Scrolls i neke Fallout-e i sad rade na Starfield-u. Fallout 4 je imao dosta problema na launch-u, i sad ima neke probleme povremeno ali nije ništa gamebreaking. Falloout 76 je gdje je Bethesda izgubila svo povjerenje od ljudi.
Ovo kad kazes svi te gledaju kao budalu, a istina je baš tu, da je gameplay u njihovim igrama zaostao negde tamo u oblivionu, samo su grafiku doveli na neki prihvatljiv nivo.
Fallout igra je za mene savršen setting i atmosfera sa neverovatno i neposnošljivo lošim gameplayom.
Nikad nisam odigrao iskljucivo zbog jadnog gp. Kad gadjam nekog dobijem napad panike dok se naciljamo. Kao neki doom iz ‘98, fuj
U suštini je ovo i dalje isti stari creation/gamebryo engine, samo ušminkan. Toddov tim jednostavno ima ogromno iskustvo s tim engineom i paše njihovom načinu dizajniranja questova/likova/svijeta. Ljudi su se isto nadali da će u potpunosti promijeniti engine za FO4, ali ništa od toga nije bilo. Prije će se raspasti tim nego što će promijeniti engine
Ja se sećam kad sam video neku ekspanziju za Fallout 4,zove se Far Harbor ili tako nešto. Neka močvara, magla, neki Metro vibe. Samo zbog te ekspanzije sam hteo da započnem igru, ali meni ne idu te igre gde imam hiljade itema i sve živo mogu da pokupim, bukvalno saksiju stavim u džep iako pojma nemam šta će mi u životu. Kad vidim da idu toliko široko sa time, malo me odbije jer tripujem da ima previše stvari za uraditi u ogromnom svetu. Ali probaću je definitivno u nekom trenu samo zbog te ekspanzije.
Far Harbor je bolje napisan nego main story u Fallout 4 a i dobra je tako atmosfera. To što možeš pokupiti sve je uglavnom radi craftinga, svaki item se može razbiti na materijale i komponente. Ali bukvalno možešigrati igru da ignorišeš crafting kao i gradnju naselja.
Mene je od F4 odbilo koliko je delovalo da je teziste baceno na izgradnju naselja. Nadam se da nije toliko bitno ako te ne interesuje.
Takodje kad sam probao mi je grafika bila uzasno ruzna, al to je druga tema.
Ne lozite se kada izadje bice osakaceno