Imam backup “Armored Core-a 4 for answer” (u pitanju je igra iz 2009-te, kako mi se cini) hocu da je narezem, pa imam jedno pitanje oko novog abgx-a (1.0.6).
Konzola mi je na LT+ 2.0.
Da li cu morati da provlacim kroz “xbox backup creator”, nakon provlacenja kroz novi abgx? Ili samo da ga provucem kroz abgx, i tako narezem?
Na sajtu abgx-a nije mi bilo jasno, da li se topology data pravi za sve igre (nevezano za datum izlaska igre) ili se topology primenjuje samo za nove xgd3 igre.
I mene ovo zanima, ja sam pure i blazing angels 2 narezao sa 1.06 i radile su mada su to stare igre, medjutim
cod mw2 i assasin brotherhood nije htelo(don t support) i ako je sve bilo zeleno u agbx-u…
ABGX 1.06 patchuje za LT+ 3.0 zato ti igre ne rade na LT+ 2.0. Kako je skines sa neta gledaj da nije pre patchovana za LT+ 3.0 nego da je za LT+ 2.0, narezi je i ima da radi na LT+ 2.0.
Drugo je resenje je tutorijala LT+3.0 na LT+ 2.0 im as ga u tutorijali sekciji.
AP25 i XGD3 igre moraju biti patchovane za odgovarajuci LT+
Ljudi kapiram ja, uradio sa 3.0 na 2.0 ali nece…Meni trenutno najsumanutije u celoj prici zvuci da skyrim, mw3, i forzu mogu da igram a ovo ne…Ne zelim da poverujem da to nece da radi sve i da ima xyz protekciju…