Stara igra (Armored Core 4 for answer) abgx 1.0.6. i LT+ 2.0

Pozdrav :slight_smile:

Imam backup “Armored Core-a 4 for answer” (u pitanju je igra iz 2009-te, kako mi se cini) hocu da je narezem, pa imam jedno pitanje oko novog abgx-a (1.0.6).
Konzola mi je na LT+ 2.0.

Da li cu morati da provlacim kroz “xbox backup creator”, nakon provlacenja kroz novi abgx? Ili samo da ga provucem kroz abgx, i tako narezem?

Na sajtu abgx-a nije mi bilo jasno, da li se topology data pravi za sve igre (nevezano za datum izlaska igre) ili se topology primenjuje samo za nove xgd3 igre.

Hvala vam puno :slight_smile:

I mene ovo zanima, ja sam pure i blazing angels 2 narezao sa 1.06 i radile su mada su to stare igre, medjutim
cod mw2 i assasin brotherhood nije htelo(don t support) i ako je sve bilo zeleno u agbx-u…

ABGX 1.06 patchuje za LT+ 3.0 zato ti igre ne rade na LT+ 2.0. Kako je skines sa neta gledaj da nije pre patchovana za LT+ 3.0 nego da je za LT+ 2.0, narezi je i ima da radi na LT+ 2.0.

Drugo je resenje je tutorijala LT+3.0 na LT+ 2.0 im as ga u tutorijali sekciji.
AP25 i XGD3 igre moraju biti patchovane za odgovarajuci LT+

nemogu se igrati na lt 2.0 igre sa ap 2.5 protekcijom,ma konvertovao ih ti sa 3.0 na 2.0 neradi!

Ljudi kapiram ja, uradio sa 3.0 na 2.0 ali nece…Meni trenutno najsumanutije u celoj prici zvuci da skyrim, mw3, i forzu mogu da igram a ovo ne…Ne zelim da poverujem da to nece da radi sve i da ima xyz protekciju…

Ovo novije nece jer su vec patcovane za LT 3.0, evo ti ovde tut. kako konvertovati na 2.0:http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/4175-kako-xgd3-igre-za-lt-3-0-konvertovati-za-lt-2-0-a.html

ap 2.5 protekcija obuhvata halo reach,nfs hp,ac bh,fable 3,mw2 i jos cini mi se jednu igru i sta god pokusavao nece te igre proraditi

Sesta igra je COD:Black Ops, od ovih XGD2…

Radice na jtagu hahah hvala ljudi svima…Ta sesta cod black ops mi radi kako je to moguce?

Radi jer si je patchova i narezao kako treba.

Stavljas JTAG…onda je reseno, lock!