Star Wars: The Fate of the Old Republic

Bile su neke glasine da ovo neće prije 2030.

sto pa da ne bude, nije kao da izmisljaju nesto novo. Recikliraju asete kao Far Cry i malo dotetaju i evo vam nova igra :smiley:

1 Like

Ovo je potpuno nova igra i potpuno novi studio.

Nisam od onih gde nasilje i krv u igri moraju biti obavezni i izrazeni, ali fajtovi sa sabljama mi uvek deluju kao da se deca igraju sa igrackama. Isti problem sam imao i sa ova dva zadnja dela u SW univerzumu

1 Like

Bice copy-paste, ne sekiraj se :smiley:

Nije bilo pravog Star Wars rpg-a sa izborima i posledicama 20 i kusur godina. Ako uspiju zaista napraviti dostojnog naslednika KoTOR igara to će biti pun pogodak. Nema takvih igara više.

1 Like

Tesko da ce napraviti nalik na kotor. Uska je to publika a igra ce kostati zilione. Najpribliznije mozda mass effectu.

Dobar je i Mass Effect. :slight_smile: Ali jasno je da pozicioniraju ovo kao spiritualnog naslednika KOTOR-a samim tim što su Casey Hudsona zaposlili kao vođu projekta a i ove njegove riječi ukazuju na to:

“Working on Star Wars: Knights of the Old Republic was one of the defining experiences of my career. With Star Wars: Fate of the Old Republic, we’re telling a completely new and different story with everything we’ve learned since – crafting an adventure about choice, destiny, and the timeless struggle between light and dark. It’s a dream come true to once again collaborate with Lucasfilm Games.”

Bas le tekst.. po tome se vidi da se nece desiti :grin:

1 Like

Zato što smo slušali feedback gejmera. Nismo slušali niti nas boli k…c šta hoćete :smiley:

1 Like

Ajd reci ti šta je trebao reći. :slight_smile:

Nista.. cutanje je zlato :grin:

To bi moglo jedino da nisu sad najavili igru. Ovako, nešto mora ipak reći, promovisati. :slight_smile:

Da, zq 100god

Edit. Ide mi na k taj fazon danas u svemu. Od politike pa do igrica.. svi prave najave “otvaranja radova” jbt cuti i radi…

Napravi zezanje kada zavrsis to sto radia.

Rane najave igara takođe služe kao regrutna alatka, posebno za nove studije, da pokažu na čemu rade i lakše dođu do developera. Kukamo ako najave rano, kukamo ako ništa ne najave, kukamo ako najave tek pred izlazak. Njihova igra, njihov izbor kako će to da urade :blush: .

SNS manir, stalno neka “otvaranja radova” a nigde zavrsetka istih..

Ne razumem sve to… zabole me ko radi, crni, zuti, roze.. zabole me kako se zovu i njihovi zivoti.. nista manje ili vise od informacije kako se zove lik koji vozi djubretarca kroz ulicu sredom…

Zanima me samo krajnji rezlutat. Da nema smeca po ulici ili da uzmem i igram igricu!

Bukvalno to, nekad moraju kod većih kompanija i zbog sharholdera.

Nisam ni ja fan preranog najavljivanja ali ovo bi svakako iscurilo pošto je big deal, bolje da sami najave pod svojim uslovima. Dovoljno je pogledati onaj video što sam stavljao Matty-ja kako se lik oduševio kad je vidio ime Casey Hudsona. Da je iscurilo, ne bi mu bio isti doživljaj.

A eto, ovaj Highguard što najaviše isto, izlazi za mjesec dana i opet ljudi seru po njemu. Najviše zbog toga što je najavljen kao finalna najava, ali eto opet nisu zadovoljni ni kad je iza ugla igra. Zovu ga Concord 2 i već znaju da će biti sranje, iako je gotov proizvod i gsmeplay je prikazan i sve.