Star Wars Battlefront 2 je Mrtav

https://youtu.be/PiXo9W5jc7Y
Posle BF5, ista sudbina ceka i ovu igru. Kada su se izvukli iz onih gova*a, mislio sam da ce trajati. Ovako, ovo je poslednji update koji ce mo dobiti za ovu igru. Serveri cu ostati aktivni kao i bonus xp eventi, ali novog sadrzaja nece biti. Nadam se da ce izgurati jos koju godinu :sob:

3 Likes

Nisam iz klipa video da je ovo zadnji update. Dva puta sam pogledao i pažljivo slušao.
Rečeno je da je ovo next update i da su ubacili 5 mapa u supremacy mod, što je fantastrično. Nastaviće da izbacuju budući sadržaj.

Odakle informacija da je ovo zadnja mapa koja će biti dodata.

Imas na njihovom sajtu. A i ovaj lik je lepo srocio.
https://youtu.be/5K3sonZ1VwE
Voleo bih da gresim, ali na zalost ne.

1 Like

Sa ovim drugim klipom sve je jasno.
Hvala za info.

Šteta, mogli su da naprave patch za nove konzole, dodaju još sadržaja i guraju igru još koju godinu.

Moraću da probam ove nove/stare mape u Supremacy modu. To mi je omiljeni mod u SWBF2 i jako podseća na Conquest u BF-u.

1 Like

Kakve su vam to RIP teme :rofl:

Ako bog da mozda sledeca tema bude Fortnite je mrtav :joy:

EA gasi igre koje ne zarađuju dovoljno…

Ma koliko voleo SW od kada znam za sebe meni nije nikad ni bilo jasno ko je ovo i igrao pogotovo iz treceg lica… tuga.

Igra zivela 7 dana od izdavanja, nije ni cudo.

Mogao si da menjas rezim. Imao si i prvo i trece lice stim da si sa herojima uvek morao iz treceg. A igra je dignuta iz pakla, gomilaa novog sadrzaja je ubaceno i nikada nisam imao problema sa matchmakingom. Zato me ovo i cudi i rastuzuje.

1 Like

Dosta se igra poboljšala ali valjda ne donosi dovoljno novca pa je gase :wink:

Definitivno da su rešili da dignu bf serijal iz mrtvih i sve snage tamo prebacuju. Zašto nisu oba serijala pokušali da dignu od jednom ne znam.

Probao, nekako mi je bila cudna.ja sam valjda ocekivao BF4 u SW svetu…

Pa sada i imaš to. Probaj Supremacy mod, on je upravo Conquest iz BF-a.
5 tačaka, svaka se osvaja i drži dok se ne istroše tiketi/poeni.
Kada jedna od strana osvoji ovaj deo prelazi se na drugi deo mape koja je u nekom zatvorenom prostoru i ima 3 sekcije, ovo najviše podseća na Rush mode iz BF-a. Dakle ograničeni broj napadača i na 3 tačke po 2 mesta koje treba uništiti. Za slučaj da napadači ne uspeju da unište sve ciljeve, vraća se sve na Conquest deo i idemo iz početka cedjenje tiketa. Sve uništene tačke iz Rush dela ostaju uništene, tako da ako se ponovi scenario, samo se osvaja sekcija gde se stalo prošli put.

Izuzetno intenzivan mod za igranje i sjajno je što je dobio 5 novih mapa.

Zaista šteta za igru, ima sigurno godinu dana kako je igra u super stanju, niti štuca, niti ima bilo kakvih problema, jednostavno radi savršeno sa par sjajnih modova i odličnim mapama.

3 Likes