Stadia

Stadia dostupna od danas. Krenuli opisi al problema na sve strane i niko nije nesto specijalno odusevljen. Izgleda da ce trebati jos vremena za cloud :slight_smile:

1 Like

Ne znam samo da li da citiram sebe ili njih:

Doduse kazu da radi dobro na brzoj wired konekciji u Vasingtonu.

Mada, pre neki dan SpaceX je lansirao satelite za hipernet buducnosti pa cemo mozda imati upotrebljivu Stadiu u sledecem veku. :confused:

Od svega kontroler ispade jos i najbolji.

1 Like

Prema utiscima i sadržaju koji Stadia nudi, ovo bi trebalo da bude Beta / Early Access a ne finalni proizvod. Kompanija poput Googla bi trebalo bolje da radi ove stvari, nisu tek tako neki početnici. Mada ovo je tipično za njih, lansiraj servis/proizvod pa ćemo ga vremenom sređivati.

1 Like

Hmmm

1 Like

Ja sam mislio 10usd i dobijam sve igre koje izadju za Stadiu, ali izgleda nije tako.
Nzm…

Pa tih 10$ placas njima sto koristis ovaj cloud servis a igre su skroz druga stvar :smiley: Doduse prsli su totalno sto se tice cena igara …

Premalo igara, kriminalne cene istih, koje pored toga u najvecem broju slucajeva ne rade ni blizu kao sto bi trebalo i kako se ocekivalo,placas im servis,dzojstik im kosta 70$ a losiji od ps4/xbone i plus na sve to onaj dodatak za montiranje telefona moras posebno da kupis i on je 20-30$ ako sam dobro video…

Ovo mi više deluje kao da su probali da naprave nešto, ali su se smorili na pola puta i digli ruke od toga. Cene su stvarno užasne, ponuda nikakva, a izgleda da ni infrastruktura nije tu da bi to podržala. Izgleda da će završiti kao OnLive i Ouya.

1 Like

Meni ovo deluje kao nesto sto bi moglo da zazivi tek tamo za 5-10 godina, ovo mi odprilike deluje nesto kao sami poceci jutjuba, kao jutjub kad se pojavio.

1 Like

DOA…

Bas to, ovo je buducnost. Necemo kupovati nikakve kutije i gluposti.
Samo nesto za kontrolu i cao. Sve ostalo samo pretplata i cao. Pa biras koju ces opciju.
Koliko para toliko muzike.

A post was split to a new topic: Google gasi interne Stadia game development studije