Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

izgleda kao max na slici :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Likes

2 Likes

Sjebalo

1 Like

First $80 Xbox game that I will not buy

2 Likes

Jao ljudi moram koju anegdotu iz parka da podelim sa vama.

Juče jedna keva dovela dva klinca u park, onako jedna relativno mlađa žena možda 45/6 godina, ali onako baš zgodna, onako visoka, sa plavom kosom svezanom u rep, dugonoga, fit, i onako u helankama, nekim drečavijim patikama i nekoj majičici na bretele , izgleda onako pomalo možda kao neka fitnes instruktorka, igračica beach volley-a ili tako nešto.
Sad kako je sedela tu na klupi ispred frižidera ova njena dva klinca krenuli da pikaju fudbal tu iza mene gde sam sedeo, ono klinci, ovaj jedan ima možda 10-ak godina a ovaj drugi možda oko 7 i kaže ona njima kao e nemojte tu kao da mu ne smetate, međutim ja ono gledao nešto na telefonu, mislim da sam gledao neke NBA highlights-e ili slušao neki podcast na Youtube-u i ono udubio se i iskreno uopšte se nisam obazirao, samo sam iskulirao, nisam sad rekao ni ono kao eee neka ih a ni ono jel bi mogli da se pomere malo negde drugde, nego ono samo sam iskulirao i oni tu krenuli da pikaju fudbal iza mene gde sam sedeo zavaljen i sad kako fu igrali fudbal jedan šutne loptu i pogodi me u nogu i ja se onako okrenem ka njima, i samo čuješ kevu u tom momentu, eeee sad neka vam jebe mater. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ja ono krenuo da umirem od smeha, nisam mogao da obuzdam smeh, sad dal je skapirala o čemu se radi i primetila ono nemam pojma ali ja ono crče od smeha , inače svratila je i ona na sladoled i onako zapravo vrlo fina i prijatna žena. :wink:

Nego jebote što mi dolazi svaki dan jedan mali, ono klinac ima možda 7,8 godina a jbt da vidiš ono ima onaj napukli i rapavi glas, ono glasinu kao da je bar 20 godina teški pušač i alkoholičar, ja reko ovo od Diksi mlađi burazer :d i krene on tamo da se pentra na frižider ja reko alo bre, šta ti je bre, jel te to tvoja starija sestra Diksi učila da se tako pentraš na frižider, mali ćaci. :rofl:

Srecom chat gpt sumira ovo ukratko da se ne patim:

Autor priče prepričava dogodovštinu iz parka gde je sedeo opušteno, gledajući klipove na telefonu. U blizini je bila zgodna i fit mama sa dva sina koji su počeli da igraju fudbal blizu njega. Jedan od njih ga je slučajno pogodio loptom, a mama je u tom trenutku, poluozbiljno i šaljivo, viknula: „E sad neka vam j*** mater“, što je njega jako nasmejalo. Kasnije napominje da je ta mama zapravo bila vrlo prijatna.

U drugom delu, priča o jednom klincu iz kraja, možda 7–8 godina, koji ima jako hrapav, odrasli glas, pa se šaljivo pita da nije rođak neke “Diksi”, i dodaje kako ga mora opominjati kad pokušava da se penje po frižideru u parku.

Cela priča ima šaljiv ton i oslanja se na žive opise i duhovite opaske.

:grin:

9 Likes

@robotnjik XBR-GPT when? :laughing:

4 Likes

5 Likes

Radi kod, hvala :face_holding_back_tears::clinking_beer_mugs:

3 Likes

Mozda je samo podelio da mu je MS ulepsao dan ovim gestom a ti mu drpio kod :joy:

2 Likes

A taman sam mislio da napišem opet neki rant po pitanju kupovine jedne te iste igre po sto puta kad ono…

Svaka čast, dobar potez, obradovali su me stvarno. :slightly_smiling_face:

Najavili su odmah da ko je posjedovao onaj remaster prijeo oficijelne najave ovog, da će dobiti ovaj džabe.

1 Like

Nisam to upratio, svakako bolje ovako da se iznenadim. :grin: