Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Najmladji član souls porodice, iako nije punokrvan souls prihvatićemo ga pošto je naš . :rofl:

Collector je sasvim ok. Figura, steel i art odlični, kartice i digital soundtrack su malo meh. Za mene nema goreg od digitalnog soundtrack-a. :rofl:

18 Likes

Neeeee :sad_but_relieved_face: a taman je lepo radio na rasturanju američke vlade i njenih agencija. Nadam se da će ga naslediti neko ko će prionuti na posao i nastaviti sa sakaćenjem :folded_hands:.

1 Like

Dan za finale

4 Likes

Slobo si ziv?

6 Likes

Ovi se predali,šteta očekivao sam duel kao sa barsom

Jedan je život…

20 Likes

Ugradi solarne panele da izdrze ovu zverku :smiley:

Cestitke! Da te sluzi narednih 10 godina :slight_smile:

4 Likes

Upravo odobrio u grupi, ako neko zeli da kupi pa da podelim ovde :smiley:

3 Likes

Ja bi kupio da je 2 puta ukljucena. Ali brat je ukljucio 3 puta. Jbg. :laughing:

5 Likes

Za 1200e ću ja da umočim šake u boju i da hodam na rukama po ploči :joy::hand_with_fingers_splayed:t6::hand_with_fingers_splayed:t2::hand_with_fingers_splayed:

Ocekivao sam da ce biti zlatna kao na 11 pro sto sam imao. Ovo je bledunjavo. Ali overall lep telefon

5 Likes

16 pro max? Bar bih rekao po tankim ivicama oko ekrana.
Msm da ih razlikujem lepo od kad sam i ja presao u apple tabor :sweat_smile: Da te lepo sluzi :slightly_smiling_face:

1 Like

Imam ga vec par meseci, ok je, nije mi neki upgrade u odnosu na 15 pro max. Jeste neka zagasita boja, meni se licno vise svidja od one sljastece tozla, fale samo jos lavovi na kapiji :smiley:

2 Likes

Dosta druženja idemo dalje

Puno je to za ovu konzolu. Game themed konzole moraju imati manju cenu u odnosu na 500 milion i 20th Anniversary. Te dve su daleko najskuplje mass product PS4 konzole. Plus ovo je otvoren primerak, upaljen par puta to obara cenu drasticno.

Edit:

Sada vidim da je od dole izlepljena neki selotejpom. :joy:

Za visoke cene mora biti mint, bez ogrebotina, tragova lepka i ostalih ostecenja.

4 Likes

E bukvalno, za te pare mora i da ono može i da usisa i da rashladi prostoriju i da spremi ručak, itd. :wink:

brt ovo je za deponiju bilo pre 10 godine :rofl:

3 Likes

Nije max. Obican. Skontao sam ds ne volim veliki telefon pa mi ovaj idealan

1 Like

Ma kakvi brate 2002 druga edicija koreja japan tek razrađen

1 Like