Najmladji član souls porodice, iako nije punokrvan souls prihvatićemo ga pošto je naš .
Collector je sasvim ok. Figura, steel i art odlični, kartice i digital soundtrack su malo meh. Za mene nema goreg od digitalnog soundtrack-a.
Najmladji član souls porodice, iako nije punokrvan souls prihvatićemo ga pošto je naš .
Collector je sasvim ok. Figura, steel i art odlični, kartice i digital soundtrack su malo meh. Za mene nema goreg od digitalnog soundtrack-a.
Slobo si ziv?
Ovi se predali,šteta očekivao sam duel kao sa barsom
Ugradi solarne panele da izdrze ovu zverku
Cestitke! Da te sluzi narednih 10 godina
Ja bi kupio da je 2 puta ukljucena. Ali brat je ukljucio 3 puta. Jbg.
Za 1200e ću ja da umočim šake u boju i da hodam na rukama po ploči
Ocekivao sam da ce biti zlatna kao na 11 pro sto sam imao. Ovo je bledunjavo. Ali overall lep telefon
16 pro max? Bar bih rekao po tankim ivicama oko ekrana.
Msm da ih razlikujem lepo od kad sam i ja presao u apple tabor Da te lepo sluzi
Imam ga vec par meseci, ok je, nije mi neki upgrade u odnosu na 15 pro max. Jeste neka zagasita boja, meni se licno vise svidja od one sljastece tozla, fale samo jos lavovi na kapiji
Puno je to za ovu konzolu. Game themed konzole moraju imati manju cenu u odnosu na 500 milion i 20th Anniversary. Te dve su daleko najskuplje mass product PS4 konzole. Plus ovo je otvoren primerak, upaljen par puta to obara cenu drasticno.
Edit:
Sada vidim da je od dole izlepljena neki selotejpom.
Za visoke cene mora biti mint, bez ogrebotina, tragova lepka i ostalih ostecenja.
E bukvalno, za te pare mora i da ono može i da usisa i da rashladi prostoriju i da spremi ručak, itd.
brt ovo je za deponiju bilo pre 10 godine
Nije max. Obican. Skontao sam ds ne volim veliki telefon pa mi ovaj idealan
Ma kakvi brate 2002 druga edicija koreja japan tek razrađen