Pa znam da nije jos izasla nego me cudi nigde najave , bukv slucajno idem app store-om i naletim na ovo…
kakvo zlo koje je zadesilo našu zemlju…
Robote, jedan klik samo.
Najveca sramota ove zemlje. Sve sto ne valja u malom.
Nije malo… ogromno je
Za šta?
Ma onako, neka bude slucajno kao
Nisi pro kao neki.
Samo za tvoje @MladenVR oči
Druže, tebe možda radi ta priča jer, reče jednom predsednik da nakon nadstrešnice, više niko ništa neće da potpisuje. Evo očigledno su našli par vas koji hoćete, jer vidim po infostudu da Kinezi nude platu izmedju 2000 i 3000 eura za razne pozicije. Srbija pravi nacionalni stadion, a decu lečimo sms porukama. Gradiš stadion koji košta 800 miliona eura. Toliko nije koštao nijedan stadion državnog tima ili pak evropskih velikana. Na poslednjem meču sa Austrijom, stadion poluprazan, došlo 20 000 ljudi u odlučujućoj utakmici. Stadioni u Leskovcu, Loznici, Zaječaru, zvrje prazni. Zaječar domaćin OFK Beogradu. Da nije tužno bilo bi smešno. Najveći lopovluk i pranje novca u svetskoj istoriji. Ali dobro, bitno da je tebi dobro, bar dok to funkcioniše tako kako funkcioniše. Možda ti daju i novi Switch 2 Kinezi, samo parafiraj da su sve izgradili po najvišim standardima
Nažalost, količina idiota koja je društvenim mrežama delila njegove slike nakon pobede na izborima i veličala ga kao nekog ko će ispraviti, što bi mi Vranjanci rekli “na magare k…” je neverovatan. Čovek će napraviti takvo sranje u svetu, da se prosto bojim toga.
Bitno je da spisak za ovaj lopovluk postoji, kad tad će lisicie na ruke.
Sve ja to znam, nemoj da kenjas.
Tim gore što onda sve znaš.
Ja radim posteno uz postovanje strucne i radne etike, a to gde idu pare ja sa tim nemam veze.