Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Kako se pazare igre ovde? Jel ziva razmena?

Ja kupujem na disku

Napraviš US nalog, metiš adresu na Aljasku (recimo Anchorage uz poštanski broj 99506) i kupuješ digitalne dopune u vidu kodova/vaučera koje redeem-uješ u svoj PSN wallet. Ja najviše uzimam dopune kod cdkeys i instant-gaming jer su najpovoljniji.

2 Likes

Ako imaš Apple pay možeš direkt preko fona, prethodno odradi ovo sto je Eufrat napisao. Skini psn app

2 Likes

Lepo si mu preporucio. S obzirom da je kupio digital verziju :smile:

3 Likes

Upozorenje za prevarante sa razmene igara za playststion sajta - NikolaDJ je nick. Čisto da se nezeznete kao ja. :blush:

3 Likes

Hm sta je uradio? On je stari clan tamo je sto godina.

Zar taj sajt nema neki mehanizam da se uklone korisnici koji varaju?

Jedino sto ima je skoring sistem… Ako clan ima dosta pozitivnih mala je sansa da ce te prevariti.

Promena šifri na nalozima… @robotnjik nema dovoljno. Zato na svakom šeru koji radim ubuduce stavljam 2FA i reseno. Čak i moderatori ne znaju sta da rade jer lik tvrdi da drugi menjaju, sto nazalost niko ne moze utvrditi

2FA nije za share, nemoj to ukljucivati.

Ako tebi neko promeni sifru na nalogu koji si kreirao imas recovery mail, to je najmanji problem.

Promenio je na svim svojim nalozima i nije nikoga obavestio? Kontaktiraj ga, sigurno ce se javiti sa nekim obrazlozenjem.

1 Like

Sto da nije za šer? Po meni bas i jeste. Svako ko ima pristup nalogu se javi i trazi kod. Onda znas ubuduce ko moze da napravi problem. Ja zbog drugih, kruze i moji šerovi, a kakvih sve ima nikad ne mozes znati sta ce da menjaju. Inace @padawan ovaj je registrovan 11.2023 nije clan nesto bas dugo…

3 Likes

Zato sto za svakog novog kupca slota moras da verifikujes kao share kreator prvo logovanje, sto usporava proces.

Kao vlasnik recovery maila, uvek mozes da promenis lozinku (u slucaju krajnje nuzde) i kome treba neka se javi.

Ali razumem, problem je veliki sa lozinkama. Bilo bi idealno da se uz neki parent pin onemoguci promena passworda.

1 Like

Pratis verovatno sta su uradili sa šerovima dusana sunija… malo mi je bilo verovatno da ima takvih ljudi koji gaze preko svega moralnog…

Nisam ispratio. Sta su uradili? Pretpostavljam da su sve lozinke izmenjane. Imam i njegovih naloga dosta.

Sta ces, umro covek. Ja ove moje necu napustiti pa taman sad da postanem milijarder, ne bih nikoga ostavio na cedilu.

Mora da sam pomesao onda ovog Nikolu… ima ih jos DJ (mislim neki Marko)…

1 Like

Ma da. Mnogo lozinki je promenjeno… ljudi se zalili niko nista nije mogao naravno… ali dobro sta ces, raznih ljudi ima :man_shrugging:

Ma imam i ja brdo naloga (tek sada sam krenuo da proveravam), jesu sve stare igre, ali opet, nije prijatno.

Napravicu insurance, ako se meni nesto desi, dacu lozinku drugoj osobi i nalog na forumu.

Bilo bi dobro da se osmisli neki sistem (softver) za razmenu kako bi se sprecio ovakav scenario u buducnosti. Razmislicu i o toj varijanti, mada naravno, nista nije garancija…

Do tada, samo svoje naloge cu da radim. Sad kad moze direkt preko Apple walleta, bice mnogo lakse.

1 Like

I ja mislim da je 2FA jedini nacin, jeste cimanje i za kreatora i za korisnika, al je najsigurniji nacin i uvek imas uvid kod koga je nalog. Video sam za ovog Nikolu, on kao tvrdi da drugi menjaju, ali ja isto mislim da on menja, imao sam njegovog astro bota, nisam imao problem, al se taj nalog bas kratko zadrzao kod mene. Dusansunijevi nalozi su skoro svi izmenjene sifre, meni propao elden ring sa dlcom, al sam barem presao uzduz i popreko , pa mi i nije zao.

2 Likes

Čitam ovo i mislim se: nek’ poživi nama Ultimate…

6 Likes

Ma nebi se cimao za te naloge i da su 1e,ovako sve legalno i bez stresa

2 Likes