Uvek me mrzi da to napravim jer moram čekati da se pecivo dobro ohladi a meni su super i ovako
Malo su se utisci “smirili” pa mogu napisati ukratko dogadjaj koji je obelezio sigurno ovu nedelju i promenuo tok razmisljanja. Zbog mozdanog udara i na momente problem u govoru upisao sam se na casove glume. Dosla je na red i prva predstava posle javnog casa i radili smo Nusica. Da ne davim, scena koju smo vezbali mesecima na premijeri se pretvorila u krvoprolice. Decka nosim, spustam i “udaram” pesnicom. On nekako, ni sam ne znam jos kako gubi balans i naginje se malo napred. Dolazi do udarca koji nisam primetio i zakacio ga malim prstom, njemu puca nos, meni malo saka ( jedna kopca ) , srecom posle manje pauze i namestanja nosa od lekara, nastavljamo i zavrsavamo predstavu gde sam ja bio na ivici suza. Da nije nekim slucajem mogao da nastavi, nikad vise tamo ne bi usao. Naravno da niko to ne zeli, ali eto spleta okolnosti kako se desi nesto tako.
Haha, priznaj da te je iznervirao jer je nesto sr**o za Xbox
Inace gledaj ozbiljno Barry na HBO-u
Posle prve slike rekoh bacio si ga u publiku znaci dobro si ga opalio? Realistično baš
Ja gledam sliku, kakvi kečeri ovde, šta se dešava, neka hajka izbila
Izgledalo je realno i na probi, na zalost ko zna zasto je ovako bilo. Da, njemu je pukao nos, morao je u urgentni na snimanje i namestanje nosa. Sutra ce valjda masku da mu daju. Bila je i policija jer jednostavno za ovako nesto jos nisu culi
A bre kakva drama oko malo puknutog nosa, ko da smo zene neke. Neka malo nauci ovaj kako je primiti udarac i kako da padne sledeci put.
Jos bila policija, koji cirkus. Scalperu samo ne znam sto si se ti toliko potresao iskreno. U holivudu se brate ubijaju na sceni.
Ali ovaj decko je srecom bio kul, moze sad posle ovoga u kaskadere…
Rade ga emocije brate. Iza tela grubijana krije se jedna nežna duša
Pa vidim
dooobaaaar
Steta sto nema za PS takav.
Wow bas je dobar.
Ima i plava verzija, to ću za koji mesec
Pa kad si kupio PS5, red je i jedan iPhone da padne
Samo androver