Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Znaci sta , ovo je dokaz da smo nastali od majmuna ? :joy:

Ja sam nastao od potkovicaste krabe pricaj u svoje ime :sweat_smile:

1 Like

Uh mani me i toga. Checkmate atheists i tako to :rofl:

Nemam blage veze odakle smo niti ću sad nekog da nabeđujem. Tebi je taj argument možda dovoljan za veru, meni nije.

A realno nisam ni ateista, pre agnostik. Možda stvarno ima nečeg višeg (i bilo bi divno da ima), al zasad jednostavno ne znamo i meni je to ok.

3 Likes

U tome je i car svega toga, bas kako si napisao sto ne vidis to sto ima. Zato imas i slobodnu volju da verujes i radis sta god zelis. Naravno da mi to nije dovoljan razlog da verujem, takodje imam drugara koji deli misljenje kao i ti, najgore je ulaziti u polemiku i ubedjivanje sa nekim ko ima totalno drugacije misljenje, jer tu nema kraja. Bitno je da si dobar covek i to je dovoljno

3 Likes

Nasmejalo me bas bas mozda i smorilo kada sam video koliko sam mator.

U firmi je pocela da radi neka klinkica… i cujem slucajno da joj starija koleginica govor “kada zoves sa fiksnog u firmi i zoves broj u BG ne moras da okreces 011”
:joy::joy::joy:
Jbt pa ona nikada nije koristila fiksni telefon i ne zna da to pozivni za oblas i ako si tu da ga ne vrtis…
Auu kako je ona samo mlada a ja mator :joy::joy::joy:

4 Likes

Kod nas u BiH su prije jedno 10 godina, možda i 15, više se ni ne sjećam, uveli da uvijek moraš da okreneš i pozivni čak iako je lokalni poziv.

2 Likes

1 Like

Nesto najavljuju da ce ova zima biti hladna.

Aha znači nije prvi put? :smile:

1 Like

Pre 130g su počeli da vode zapise. Da li se dešavalo pre toga, za sad se ne zna :man_shrugging:.

Aaaaa pogrešno razumeo. Ok, znači ipak ima malo mesta za paniku. Znam da su imali baš ekstremno leto tamo ove godine.

Ako dodamo da pored ekstremnih vrućina, u poslednjih godinu dana biljke skoro uopšte nisu absorbovale CO2, mogli bi videti da pojedini ekosistemi budu razoreni, što opet utiče na veće sisteme i klimu.

1 Like

Putin rece da je to normalno. Imali smo Ice age sad sledi zagrevanje. Vrtimo se u krug milionima godina u nazad.

1 Like

Tragedija

Strašno. Neverovatno kako svi portali lažu da nadstrešnica nije rekonstruisana. Čak i da je to tačno, pitanje je ZAŠTO nije ako su sve ostalo radili. Jezivi ljudi.

7 Likes

Lažu ko kerine, rekonstruisana je nadstrešnica takođe.

4 Likes
2 Likes

Ovo nema nigde… Naravno kao i sve do sad, sutra kao da se nista nije desilo…

1 Like

Ma stoka bre, i narod i vlast. Sutra ce biti puj pike ne vazi, bitno da se ovaj picousti degenerik obratio

1 Like

Nažalost kao što je bilo i sa onom nesrećnom decom i tragedijom u “Ribnikaru”, ono frka trajala mozda nedelju dve, kao traži se odgovornost, svi u čudu, svi kao nešto brinu, non-stop na tv-u neki šatro stručnjaci i analitičari koji non-stop pričaju o tome i mlate praznu slamu i neke floskule, kao ukida se zadruga i ti toksični treš programi sa tv-a što propagiraju negativne vrednosti, opozicija organizuje kao neke proteste i šta to je sve skupa trajalo mozda 10-15 dana i posle niko se više nije obazirao na to, ono svi zaboravili po to i sve se nastavilo po starom , opozicija kobajagi nesto malo protestvovala , malo se ono šetalo po gradu po toplom, sunčanom vremenu, lupali su se selfiji ali i to je trajalo još malo dok nije počela sezona godišnjih odmora i bašta u kafićima i dok većini šetnja nije dosadila ali ono bitno da su političari (bilo ovi ili oni) skupili malo jeftinih političkih poena na konto toga.

2 Likes