Koji je najbolji nacin slanja novca u inostranstvo? A i da nije neka provizija da deru kao WU.
Imamo visa od inteze ili komercijalne, al ne znam kako se prebacuju pare za inostranstvo. Za kod nas sam koristio.
Paypal nije opcija.
Koji je najbolji nacin slanja novca u inostranstvo? A i da nije neka provizija da deru kao WU.
Imamo visa od inteze ili komercijalne, al ne znam kako se prebacuju pare za inostranstvo. Za kod nas sam koristio.
Paypal nije opcija.
Ako imas iban mislim da je lako?
Imam. Mora platim alternator
Nego ne znam gde se kuca to. Samo sam ovde koristio.
Uplatite meni neki euro. Cisto da testirate kako to radi
Ides u banku. Tamo saljes na eban i swift primaoca. Ali pre toga taj sto prima lovu mora da ode u svoju banku i trazi “instrukcije za primanje novca” tako neka trazi i znace sta da mu daju.
ma brate smaranje, mislim mozemo mi da se lazemo, ali guzva vrucina i gledas slike koje posle par vidjenih komada sve izgledaju isto, pakao. Fala bogu zavrsena agonija upravo. Nisam ja taj lik.
A od turista 90% misli isto sto i ja ovde, ako ne i veci broj, ali luvr hej
Au hodas stopama Roberta Langdona, na mestu gde je ubijen Jacques Saunière, Grandmaster Sionskog Priorata, a tebi dosadno. Jujuju…
Mene slike ne bi zanimale, al zato skulpture! Videti uživo šta su ti majstori radili s kamenom bi bilo
Isto. Nerealno je sta su radili od kamena.
Mada moze neke brutalne slike. Ogromne sa nekom ozbiljnom temom. Ima ih par u Narodnom muzeju u Beogradu a ne smaracki portreti.
Stvar ukusa. Meni je mnogo bolja prica arhitektura. To me “lozi”
Ali meni je suludo dobra sikstinska kapela ili tako nesto. Kako je oslikana. Oni je van svake pamet za mene. Dok neko ne bi ni podigao glavu da vidi.
Uh da, kakve su katedrale i džamije ljudi pravili vekovima ranije, pamet da ti stane. Stojiš tako i blesiš gore, prelepa kupola trideset metara iznad, hor peva neku himnu, miriše tamjan. Zamisli dođeš iz svog sela tako negde, nije ni čudo da su ljudi nekad bili svi religiozni.
Prosto je, bas to zamisli kada vidi prosecan covek pre 300god takvu kapelu. Padne na dupe.
Ja sam odusevljen tim gradjevinama.
Voleo bih da vidim dzamije po aziji. Fenomenalne su. Indija ima ludo dobru arhitekturu da ponudi.
Bio sam u onoj novoj Camlidzi u Istanbulu. Impresivna je.
Al zamisli one sto kazes stare stotinama godina. Neverovatno.
Lici mi na onu cuvenu iz AbuDabia. Ona je fenomenalna u njoj sam bio.
Ali me ne privlace te nove. Jesu impozantne.
Ali bih radje video dzamije stare 500+ godina na putu svile ili gde su Moguli sve vladali. To je bio vrhunac civilizacije tada.
Pređes na drugu obalu rijeke i posjetiš Orsej, mnogo ljepše iskustvo od Luvra. Ako te zanima Van Gog recimo, meni su njegove slike tamo pružile mnogo veći doživljaj od svega u Luvru.
Što se tiče Luvra, najviše me je oduševio prvi zakon iz Vavilona, isklesan na velikom stubu. Izgleda kao neki žešći artefakt iz Asssassin Creeda
Mir Boziji, Hristos se rodi! Srecan Bozic drugari
Takodje živi bili, Mir Božiji, Hristos se rodi, Srećan Božić.