Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Stara izreka kaze “ako se nisu pobili nisu se ni voleli” :heart_eyes:

3 Likes

2 Likes

U ovu temu prvo svraćaju svi koji su odležali ban :joy: Mračna vremena u ćuzi bejaše, svi bili u survival modu :joy: Sad dele ratne priče i podvige :joy:

1 Like

Nova forumska pozadina je top.

1 Like

Meni sad na 24" pola ekrana pozadina u sredini forum haos

1 Like

Ovi počeli i po igraonicama da šaraju …

Aj nemoj da se pravimo naivni. Znas ko je sve oduvek blejao po “buvarama” na aparatima posle na soniju i samo cekao musterije.
Ne kazem da je to sada. Ali po tim igraonicama ma soniju je svasta moglo da se zavrsi.

1 Like

Da, ali sitno uvek nikad nesto ozbiljnije za metak…

Od sitnog se krece… ko zna sta je.
Ali sam 100% siguran da nije zbog partije Fife22

Neko je hitmena previše ozbiljno shvatio :joy:

1 Like

E da secam se i ja ko klinac da je to tim igraonicama (sto aparatima sto Sega i Sony klubovima) znala bas zajebana ekipa da se skuplja i secam se kao klinac ono prosto cim udjes tamo nekako mogla se osetiti onako neka napeta atmosfera i negativna energija i cesto si znao da se osecas unutra onako ne bas prijatno da kazem (jer uglavnom su to vrlo problematicni likovi, onako bahati, neotesani, bez ikakvog odgoja,kulture, bez mozga u glavi, ono sabani a pritom skloni nasilju i problemima i generalno likovi koji zrace dosta negativnom energijom).

2 Likes

Radio sam jedno davno leto u igraonici – čitajući ovakve stvari deluje mi da sam, d’izvinete, dodged a bullet.

Tih par meseci u igraonici je proteklo prilično mirno. Svakakvi su se tu okupljali, al nisam imao osećaj neke opasnosti ili tenzije. Uglavnom mlađi tinejdžeri, gomila dilbera al nisu pravili probleme.

Nije mi žao vremena koje sam tu proveo, zanimljiv presek ljudi bio. Mada čuo sam da je krenula gadnija ekipa da dolazi kad sam već otišao. :gun:

1 Like

Kljucno pitanje. Kraj i igraonica PC ili Sony?

Prva “šljaka” završio 8. razred šljakao u Sega klubu, pikale se Sege i PS1.

1 Like

Kakva si biblija ime moje :joy:

Ovo smo peglali na NES-u u osnovnoj :grin:

3 Likes

Svima bi im dao šrafciger da šteluju glavu na C64 :grin:

1 Like

Naslijepo. :grin:

2 Likes

:grin:

2 Likes

https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=12&dd=01&nav_id=2252157