Napravio sam ja temu ali niko nije pisao pa sam odustao
Sve je drug krenulo kad se par ljudi odmetnuli da diraju sveti Gral zvani gow,pogotovo oni koji nisu ni igrali igru spremali su na lomaču sve koje su bilo šta loše napisali o igri a onda se netrpeljivost prenosila redom na svaku temu uz standardno dobacivanje i prozivanje.Nadam se da ti je sad jasnije ovo sve
Ja sam trebao da idem na gamescon i štaviše da učestvujem na Tekken turniru pa samim tim sam obećao članovima da ću podeliti iskustva. Na žalost, gomila problema u privatnom životu me pogodila i moram da priznam da pokušavam sve to psihički da podnesem.
Izmedju ostalog spremao sam se i za kendo državno prvenstvo koje se održava sad u nedelju.
Jedino da se izvinim članovima što nisam ispunio obećanje…
Ima vas dosta koji ovde pratite UFC , pisali smo o ovom momku Ovo je drugar koji je trenirao sa mnom u Amsterdamu , pre nego sto je postao UFC sampion rekao je Pereiri da imaju dva momka iz Srbije koja ga podrzavaju, sad je hteo da snimi video i posalje za mog brata i mene
http://www.b92.net/automobili/vesti.php?yyyy=2022&mm=11&nav_id=2251337
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2022&mm=11&dd=30&nav_category=640&nav_id=2251362
Popravilo dan što su i e sport teme popularne i u maloj sredini
Njegov brat od strica, Nikola Kovac, je zadnjih 5 godina jedan od najboljih CS GO igaca na svetu. Vec 2 godine igraju zajedno u istom timu i ako su stalno u vrhu nisu osvojili nikakve trofeje.
Iznenadjen sam da ovde niko ne prati esportove. Ja vise gledam LOL i CS GO nego tradicionalne sportove. Esportovi su mnogo napredovali, dosta para se ulaze, turniri se igraju pred punim arenama, stavrno vredi pogledati ako niste do sada.
Pratio sam ja jedno vreme ali sada baš slabo, skoro uopšte. Poslednji put sam bio baš ufuran kad se održavao Worlds u LoLu i kada je debitovao tim Immortals koji su bili projatno iznenadjenje na turniri ali nakon njega su jednostavno nestali. A ja sam bio stati navijač Fnatica
B92: Banke ukidaju keš: Smrt sive ekonomije? VIDEO
http://www.b92.net/biz/vesti/svet/banke-ukidaju-kes-smrt-sive-ekonomije-video-2251622
Guezz who’z back ?
Jesam li van nedostojao a ?
Eh bem ti zivot, sta sam docekao, da mene banuju, ovakvog momka, da ne banuju sa mog rodjenog foruma …CcC
A i tebe je ovo nisam znao. Ti si odavno za ban sa tvojim esejima
Mislim strasno , nemam reci, to sto su mene banovali je ja mislim veca nepravda i steta nego kada su nasu Diksi uhapsili.
Mislim jel mi to hvala sto vas zabavljam i uveseljavam vam zivot, sto vas edukujem da ne ostanete sirovine i sto pokusavam da sirim pozitivnu energiju i neke pozitivne vrednosti ? : )
Nego zivo me zanima sad dok sam bio banovan ovih 7 dana ili vec koliko jel bilo po forumu kao transparenata " Pravda za Fabricija" , “Free Fabrizio”, “Svi smo mi Fabrizio” i tako to ?
Jok, neki su mislili da igras basket. Neki da jos traje popis. A ja da obilazis drugu turu “popisa” finih samih dobrostojecih gospodja
Nazalost nista od toga ne radim , nazalost na basket nisam otisao nekoliko dana zato sto u kuci nam je vanredna situacija, renoviramo kupatilo kompletno (nazalost vise nismo mogli da odlazemo) pa nemam gde da se istusiram kad dodjem sa basketa a i mojime upregli da fizikalisem, morao sam da im donosim materijal, cement, plocice, pesak, wc solju, kazance i svasta nesto (ono sve treba kao da pravimo celu banju a ne kupatilce od 3,4 kvadrata), tako da moracu da se strpim jos par dana sa basketom, imamo samo jedno kupatilo i stvarno je nezgodno, ono ne pitaj, mislim perem muda i dupe na nekom crevu sto viri iz zida sa ledenom vodom, danas sam nakon 5 dana oprao kosu u sudoperi u kuhinji, ono stavio samon na glavu i spustio je u sudoperu (gde je bio jos jedan tanjir) , zube isto perem u sudoperi, ono strava i zasu, ali valjda nece jos dugo da traje i valjda cu uskoro moci napokon da se iskenjam i istusiram kao covek.
#freeFabrizio
Sta si uradio da ides na odmor? odlicno si prosao, cuti
Navodno kao zbog “govora mrznje” ali zaista se ne secam da sam ikog ovde necim uvredio ili da bi se neko mogao nadji uvredjen zbog mojih postova ali dobro bilo pa proslo.
Ne mogu da dodjem sebi od smeha, brateee nasmeja me fino
Ja sam za “govor mrznje” dobio 3 meseca
Uzivaj kad su ti zvezde naklonjene
Ma ja sam naslutio tako nesto jos pre godinu dana, onomad kad su Diksi uhapsili ja sam rekao nesto u fazonu, sad parafraziracu sam sebe , eeee nije meni sad toliko zasto su bas nju pokupili nego je depremirajuce to sto one najpostenije, najneznije i najbolje vaspitane uvek najvise najebu, mislim cemu onda mi ovako fini svet imamo da se nadamo, sta je sledece, oce li mene da banuju sa XBR foruma…kad ono evo ga paafffff , desilo se i to, eto u kakvom okruzenju zivimo.
E drago mi je sto to cujem , ali brateeeee ovo je vec nehumano, mislim kad hocu s oprostenjem da vrsim nuzdu moram komplet ceo da se skidam kad ulazim u ono demolirano kupatilo i onu prljavstinu (u kome je samo ostala ta wc solja, jedna kanta koja trenutno “glumi” vodokotlic i to crevo jedno da ima odakle da tece voda).
Ono bas je nezgodno, jer nemamo nikakvo drugo kupatilo niti gde da odemo, nemamo nikakvo alternativno resenje , a kupatilo je bas najosetljiviji deo, mislim mogli bi bez kuhinje neko vreme (ne moramo da kuvamo , jeli bi napolju i kupovali bi nesto a eventualno ako ima nesto za pranje onda u kupatilu) , mozes i bez sobe neko vreme, spavao bi u nekoj drugoj sobi , ali bez kupatila i jedan jedini dan je problem jer moras da vrsis nuzdu i da odrzavas licnu higijenu.
Ali najjaci je majstor kada mi je rekao kao polako gde se zuris , a on mi rece da ima 8 kupatila u kuci i djakuzi , ima negu ogromnu kucerinu od 4 stambene jedinice i u svakoj po 2 kupatila , ono ima bukvalno termalnu banju u kuci a kao sto se meni zuri da bude gotovo ovo kupatilce od 3,4 kvadrata da imam gde da zaperem dupe ili da se napokon istusiram.
Pa nije resenje, nazalost radovi traju malo vise od par dana (evo traju vec vise od nedelju dana a jos se ne nazire kraj , jos ni plocice nije poceo da postavlja) , a za prenociste treba para ako neces bas u nekoj rupi da boravis (sto je kapiram gore nego da nemas funkcionalno kupatilo).