Otprilike ništa novo nisu prikazali osim novog bedža i dali su neke smjernice za dizajn budućih modela
Sjebalo:odlazi binotto
Otprilike ništa novo nisu prikazali osim novog bedža i dali su neke smjernice za dizajn budućih modela
Sjebalo:odlazi binotto
@robotnjik hvala, upravo sam procitao.
Iz navedenog ovde vidim da ima pravila koja si ti recimo uslovno “prekrsio” i vredjao druge clanove. Tipa : smaras, nisi pozeljan ovde, ne trebas da si na forumu kad te kolektiv ne podnosi ( kolektiv 3 coveka , mozda i vise ima ali tu je negde brojka) i slicno.
I to nije ono iz zajebancije smaras brate, nego bas drsko nadovezivanje na konverzaciju. Opet kao i uvek iznecu svoje misljenje kako god da se shvati, ovo nije neko ubacivanje reci u tvoja usta nego stvari koje su se desile. Mislim svejedno, nebitno je skroz jer opet kad pogledas sve se na kraju svede na jedno misljenje koje je ispravno i namece se.
Sto se mene tice, ako negde nesto pogresim i da je za silent, ban ili nesto slobodno.
Ekipa na forumu je super, ako su tu vec neka pravila treba da se postuju za sve. Ja opet sam rekao i to je moje neko misljenje da sam ja napisao kao @MladenVR i @jahalang0112 verujem da bi dobio ban, kao za ovaj sto je skoro istekao
Srećom ovo sranje ističe drugog marta sledeće godine pa da se svi rešimo mizerije .
:namešta auto-renewal na off:
Ionako je postalo previše toksično,stalna prozivanja bez razloga određenih članova možda je i najbolje napraviti razlaz
Ne slazem se, ali nismo tu mi koji cemo doneti tu odluku.
Posle 11godina na forumu sam stekao takav utisak da su narušena sva pravila kućnog reda i finog ponašanja a svako nek protumači kako hoće.
Meh, podeljeni smo nazalost, po pogledima na svet, a pritom nismo u mogucnosti da razdvojimo gaming diskusiju od svega ostaloga.
Vecina ljudi su sasvim normalni dok se diskutuje o igrama, tehnici, a cim se predje neka imaginarna linija i diskusija predje van gaminga, vidis koliko ne poznajes te ljude zapravo.
Sa dosta njih sam ovde igrao svakakve igre i druzio se u party chat, a privatno , in „real life“, ne mozemo biti drugaciji i verovatno se ne bi podnosili kada bi iskreno rekli neke svoje stavove. Znam garantovano.
Hocu reci da generalno gaming spaja inace nespojive ljude. Dok se drze gaminga.
P.s. nazalost je robotnjik jedini koji pravi ZAPRAVO administraciju / moderaciju, ostali kao kobojagi, tu su za ukras, ili nisu dosli na forum 5-10 godina. Bez ljutnje, ali stvarno je tako. A to je sa ovako grlatim ljudima, zaista teret. Tako da me ne cudi ako se zaista pogase svetla. Just my 2 cents.
Moje pitanje je da li je to datum 2.mart.2023.
Po US ili je 3.februar.23 po nasem
Ajde bre svi se kao seljacka mlada. Evo samo ja da kazem, evo ja sam uvredjen. Jao kakva diskusija.
Au da li ste realni, gde ste rasli? Pod staklenim zvonom.
Kao gomila …ca
A realno cak i kada kao izbije neko nazovi sranje to je realno kilometrima daleko od neke ozbiljne uvrede ili tako nesto.
Samo bre nesto kukate. Koga bole uvo da li covek veruje u vakcinu ili koronu ili vanzemaljce. Ili da li smatra ovo ili ono.
Jbt zabava. I sada svi nesto uvredjeni.
Mnogo ste da blago kazem svileni.
Ali vam je svima jasan repertoar koji bih vam rekao
Ali glupo je da me izbace sa zurke sada kada je skoro fajront
Ovo ide nekako sa XBOX. Posto nam je svima na OFF auto renewal
Uh ako se ovaj forum stvarno ugasi ne znam kud bih. Postao mi deo svakodnevice odavno.
Svakojaki su ovde prosli, forum je dosad nekako preziveo.
A na temu sporta, nisam bas ispratio sto se ljubitelji ne ograde u sopstveni thread. Licno me sport ne zanima uopste, a u poslednje vreme moram redovno da zaobilazim poduze diskusije o sportistima i reprezentacijama kojima ipak nije mesto u ovoj temi.
A sto se banovanja tice, tek tome ne znam odakle da pridjem. S jedne strane hoces da pustis ljude da se slobodno izrazavaju, al sa druge kad vidis kakve sve stavove neki clanovi imaju, stvarno ti dodje da odes na pusto ostrvo.
Ne zavidim @robotnjik -u uopste, sto se toga tice.
Off topic teme su problematične na forumima jer su uvek, jelte, offtopic. Admini žele uvek da izadju u susret članovima takvom temom kako bi članovi mogli da razmenjuju razna iskustva iz privatnog života. Ova tema je usrana zadnjih nekoliko poszova al ajde da stavimo da sve skupa je to pod “šta nam je sjebalo dan”. Bilo bi dobro da se diskusija završi i da se vratimo na gaming (taman sad kad sam se i ja ufurao opet ).
Kao što @n00dle kaže, ne znam šta bih bez foruma sada. Nekako mi je postao rutina uz kafu svako jutro. Voleo bih da ne dodje kraj zbog ovakve gluposti.
Btw ulepšalo, novi album penzosa
Svaka tema je postala svaštara i zato mi se najviše i smučilo bilo šta i da postavljam ili pišem na forumu,jer kad tad dolazimo do razmene,nepravde ili nečeg trećeg
Ja volim Alfu i Motorolu
Nemoj da gasimo forum ljudi…Daj da napravimo da nam ovo bude mesto bez stresa i sranja.
Pa koliko su gejming i igre zastupljene na forumu govori podatak da niko ni rec napisa, a kamoli da je mrdnuo dupe da ode možda na ovogodišnji Games con
B92: Završen Games.Con 2022! Nezaboravna gejming zabava za desetine hiljada posetilaca svih uzrasta
Zbog politicke korektnosti se danas zahteva raznovrsnost u svemu sem u misljenju. Postoji istina koju vlast odredi i ni slucajno misliti drugacije.
Steta… Nekad davno, ovaj forum je bio zaista dobar gaming forum… Danas je svet totalno polarizovan pa se to prenelo i na forum. Ili si sa mnom ili protiv mene. Nema sredine…
Kada se vec zezamo.
Pogledajte ovo sto je super fora.
Uzecu jedan drugaru na poklon
Mislim da sam na forumu negde od proleća-leta 2012. Godine… Mrzi me da gledam tačno, ali cenim sada više od 10 godina je prošlo… Došao sam ovde radi pomoći zbog kupovine prve Xbox 360 konzole, jerbo nisam imao para da se isprsim za nešto novo, svi se me upozoravali na falcon, zephyr i koje već ploče i tražio sam Jaspera svemogućeg Tada neka poveća cifra, sa rgh su bili tu 200-nak evra, tada za mene baš veliki novac, jer sam morao sam da ga zaradim preko leta… No, tada je forum bio sa mnogo više aktivnih članova, svi su bili predusretljivi, spremni da pomognu, objasne, itd, rokai se gaming xbox 360, ps3, dogovaralo oko igranja na lajvu, imao si baš čim da se baviš… Elem, dešavalo se tu više nekih situacija, ljudi su odlazili, dolazili, svašta nešto, ali prava neka toksičnost je počela kada su Xbox One i PS4 uzeli zamah, i tada su iz nekog razloga svi koji igraju PS4 davali za pravo da ti nabijaju na nos jer je ta konzola bolja, kako je Xbox sranje, čak su nas i ismevali sa nekim pogrdnim komentarima, tipa da smo mentalno oboleli jer koristimo tu konzolu i da tipa glođemo džojstik kao mentoli i drkamo na konzolu (ne sećam se tačnog konteksta, ali nešto u ovom fazonu je bilo) generalno mislim da ti ljudi više ni nisu ovde a mene mrzi da kopam te postove pa neka ostane na tome… Jebote ono znaš koliko smo sranje kao ljudi kada ismevaš ljude zato što koriste konzolu koja se tebi ne sviđa, jerbo je tvoja bolja jer si pročitao tamo negde tako… Brt koristim Xbox jer mi više odgovara, imao sam paralelno konzole u poslednje 3 generacije (osim sadašnje) jednostavno ps4 nisam ni palio, jer više ljudi u mom okruženju koristi Xbox, i to je to… Ja sam prvi tada prestao da dolazim na forum, bez ikakvih drama, jer nisam želeo da me neko ismeva, zato što koristim Xbox, jbt na forumu koji se zove XboxRepublika… Mene je put odveo u nekom drugom pravcu, na žalost ne igram mnogo, odigram par puta nedeljno Fortnite, koji mi čak ni nije omiljena igra, ali 3 baš dobra drugara igraju pa više zbog druženja… Nedostaje mi pubg sa @SlobeX @ninja šogorom, Ćirom i ostalom ekipom, baš je znala da bude dobra sprdnja… Zbog neaktivnosti na tom frontu, ne pišem gotovo uopšte u temama o igrama, jer jednostavno nemam o čemu, ponekad u off topic temama i to je to…
Da ne dužim više, na žalost, ali veliku žalost ostalo je baš malo ljudi, za to je možda neko kriv, možda nije… Aktivnost je spala dosta izlaskom Xbox One i PS4, jer je u generaciji pre toga cvetala piraterija, pa su pjudi dolazili ovde u potrazi za serviserima, tražili savete, pomoć, itd… To je kasnije opalo, pa smo se ulenjili, i sve je otišlo dođavola…
Atmosfera na forumu kao u reprezentaciji na svetskom prvenstvu