Zar stvarno mislis da ces dobiti odgovor na to pitanje?
Ni za jedan ban neces dobiti obrazlozenje jer su takve mogucnosti
Konkretno, ja sam ban dobio jer sam populaciju lgbt zajednice nazvao satiričnim nazivom
Ni opomenu nisam dobio
Što se tiče profe i Mladje zaista ne bih nagadjao. Jeste da su znali da bocnu obojica onako na finjaka ali to nije za ban.
Kratos silni i Atreus nejaki duo u podbadanju ali nekako sad mirno na forumu
gledam sve teme i prelistavam postove unazad nigde ne nađoh obrisane postove ili neku raspravu …
Mladja iz backenda samo reaguje
Kvalitetno su obrisani bez traga
Pa zato sto je obrisano, naravno da ima i screenshot al sta je poenta postavljati kad je sklonjeno sve
Ja sam je iz tog razloga gotovo i promenio. Jedva da bilo sta napisem. Nekada redovan clan, bez dana da prodje da ne udjem na XBR… Vise puta hteo i da obrisem nalog, ali eto, ostadoh. Sad povremeno udjem, procitam par postova i to je to.
Jbg, sve jasno. Ja davno pisem da nas je ovde malo. Ok je ekipa i bas nema potrebe za preteranim siljenjem.
Opet nesto usrali ona dvojica, uvek propustim dobro zezanje. Ko zeli da kaze nesto o njima, neki pomen, da poruci neku pesmu uz zelje i pozdrave putem sms-a ili da ih opljuje ako nekom lezi na dusi, sad je tren kad ne mogu da odgovore.
Sad ili nek zauvek cuti.
Nismo takav valjda forum da pljujemo po ljudim koji ne mogu da odgovore
Ti budi posrednik
Ahah, naravno da jesmo. Neka jedu piteee
Posle Pleje, Profa mi je bio omiljeni clan foruma…
Zasto admire bas najbolje clanove
Admin
Clan 367, paragraf 89/56, red 25
Jasno kaze da se ne pominju clanovi koji su opravdano odsutni.
Clan 11, paragraf 2, red 1
jasno kaze da se admirova odluka ne dovodi u pitanje.
Clan 1 bices javno bicOVn
Bilo kako bilo, nadam se da ce admin ublaziti kaznu (ne vise od 10 dana). Bilo bi ok. Svi znamo nekad da lupimo nesto, nije valjda toliko strasno
A i ne treba uskracivati ljude zanimacije, pogotovo sad kad se blizi smak sveta
Cek cek… ovo nisam.znao…
Ako.je sigurica idem da prodam sve, potrosim na droZu i rave
Blizi se brate veruj mi…ako nemas bunker do sad, mozda ti je to najbolja investicija.
salim se malo, ali generalno nam sledi ne tako lep period
Ne kontam… neka sala na racun crnaca ili svajcaraca, nema sta drugo. Svaka sportska tema minsko polje. Nisam hteo da komentarisem zastavu… jer bi pola foruma bilo banovano.
@robotnjik ne bi bilo lose neko obrazlozenje PR-a, nema smisla da traje duze od 24h - sigurno nije bilo nista zlonamerno.