Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

Zar stvarno mislis da ces dobiti odgovor na to pitanje?
Ni za jedan ban neces dobiti obrazlozenje jer su takve mogucnosti :grinning:

Konkretno, ja sam ban dobio jer sam populaciju lgbt zajednice nazvao satiričnim nazivom :joy:
Ni opomenu nisam dobio :rofl:
Što se tiče profe i Mladje zaista ne bih nagadjao. Jeste da su znali da bocnu obojica onako na finjaka ali to nije za ban. :smiley:

1 Like

Kratos silni i Atreus nejaki duo u podbadanju ali nekako sad mirno na forumu

gledam sve teme i prelistavam postove unazad nigde ne nađoh obrisane postove ili neku raspravu …

3 Likes

Mladja iz backenda samo reaguje :joy:

Kvalitetno su obrisani bez traga :crazy_face:

2 Likes

Pa zato sto je obrisano, naravno da ima i screenshot al sta je poenta postavljati kad je sklonjeno sve :slight_smile:

Ja sam je iz tog razloga gotovo i promenio. Jedva da bilo sta napisem. Nekada redovan clan, bez dana da prodje da ne udjem na XBR… Vise puta hteo i da obrisem nalog, ali eto, ostadoh. Sad povremeno udjem, procitam par postova i to je to. :disappointed_relieved:

2 Likes

Jbg, sve jasno. Ja davno pisem da nas je ovde malo. Ok je ekipa i bas nema potrebe za preteranim siljenjem.

1 Like

Opet nesto usrali ona dvojica, uvek propustim dobro zezanje. :joy: Ko zeli da kaze nesto o njima, neki pomen, da poruci neku pesmu uz zelje i pozdrave putem sms-a ili da ih opljuje ako nekom lezi na dusi, sad je tren kad ne mogu da odgovore. :joy: Sad ili nek zauvek cuti. :joy:

2 Likes

Nismo takav valjda forum da pljujemo po ljudim koji ne mogu da odgovore :thinking:

1 Like

Ti budi posrednik :wink:

Ahah, naravno da jesmo. Neka jedu piteee :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Likes

Posle Pleje, Profa mi je bio omiljeni clan foruma… :frowning:

Zasto admire bas najbolje clanove :frowning:

1 Like

Admin

:joy::joy:

1 Like

Clan 367, paragraf 89/56, red 25
Jasno kaze da se ne pominju clanovi koji su opravdano odsutni.
Clan 11, paragraf 2, red 1
jasno kaze da se admirova odluka ne dovodi u pitanje.
Clan 1 bices javno bicOVn :stuck_out_tongue_winking_eye:

Bilo kako bilo, nadam se da ce admin ublaziti kaznu (ne vise od 10 dana). Bilo bi ok. Svi znamo nekad da lupimo nesto, nije valjda toliko strasno :grin:
A i ne treba uskracivati ljude zanimacije, pogotovo sad kad se blizi smak sveta :cry:

Cek cek… ovo nisam.znao… :hushed:
Ako.je sigurica idem da prodam sve, potrosim na droZu i rave :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Blizi se brate veruj mi…ako nemas bunker do sad, mozda ti je to najbolja investicija.

salim se malo, ali generalno nam sledi ne tako lep period :grin:

Ne kontam… neka sala na racun crnaca ili svajcaraca, nema sta drugo. Svaka sportska tema minsko polje. Nisam hteo da komentarisem zastavu… jer bi pola foruma bilo banovano.

@robotnjik ne bi bilo lose neko obrazlozenje PR-a, nema smisla da traje duze od 24h - sigurno nije bilo nista zlonamerno.

1 Like