Kakva bi ovo reklama bila za cod
Upalio igru, odigrao pola partija i smorio se. Iako sam imao skor tipa 15:5 jednostavno smara
Ma znam, sta mi pricas…Jednostavno je skroz nezanimljiva igra.
Momci sta da vam kazem, izdrzite Ja sam za manje stvari dobijao ban po 6 meseci , vi bar imate mogucnost da pratite teme
Šta im se desilo nisam ispratio ?
Pa nista posebno koliko sam cuo. Ja mislim da je belo, ti crno ali je tvoje ono sto je ispravno i ima da cutis
do kad im traje banana?
Mislim da ovde nema pretera o smisla banjavati ljude, nije ovo forum sa 500 ljudi nego 10-20 i sad se mi kao banjavamo
bezveze, na stranu sto se ne slazem s razlozima bana al bolje da cutim da se i ja ne okliznem
Kad čitam tvoj post samo mi neke banje u glavi
Ne kazem, da ima razloga pa da dobijes ban na mesec, dva. Al generalno ako ti se neko ne svidja na forumu, ne treba odma da ga gazis jer si gazda.
Za prvi ban sto sam dobio je bilo oko vakcine, @robotnjik otvoreno kaze da me ne gotivi i ako me “drustvo” ne prihvata nisam pozeljan tu. Mogu da prihvatim da par ljudi na forumu mene ne gotivi i to je sasvim ok jer se ne slazemo za neke stvari ali jel to razlog za ban? Dva puta po 3 meseca , drugi put bas teska glupost i jedva je cekao nesto da napisem i da to bude ban. Opet tvoj je forum radi sta hoces, al generalno da stavis na glasanje ovde oko tih stvari, mislim da bi se iznenadio kakva su misljenja, za cega isto verujem da te boli uvo s obzirom kako se pojedini clanovi tretiraju. Eto primer, ja da sam napisao kao oni, ne bi dobio silent nego ban
Samo iskusni članovi prolaze kroz ban fazu, kao što veštac mora da trpi one eliksire i testove
Ti si isto jednom prilikom fasovao
Da da
A dobro, stara izreka kaze. Cije su pare, njegova muzika.
Postujem. Kome se ne svidja neka menja kafanu
Svi znaju moj povlasceni status.
Povlascen sam sto mi se svaki post prati
Šta sam ovo gledao u pi**u lijepu materinu?!
Povratak u realnost srpskog fudbala.
Mi smo jedina ekipa na svetu loja na 3:1 na svetskom prvenstvu prima 2 gola iz kontre.
Pa izbaci napadaca nekog, ubaci zadnjeg veznog privesi utakmicu kraju kako treba. Nije ovo termin u balonu, jebem ti zivot
Wtf, koji je razlog bana? Sta se desilo?
p.s. u tri pm nas fudbal!
@Shamso69 admin zna razloge bana, ali sumnjam da ce ih izneti kao i do sad. Ja ne znam tacno pa ne bi da govorim nista.
Ja bih voleo da znam, cisto zbog sebe a mozda i da znaju drugi sta da se ne ponavlja, ako je zabranjeno. Posto znam da njih dvojica nesto preterano vulgarni, sumnjam da je zbog nekih grubih reci. Mozda su napljuvali repku kad su videli 3-3 U tom slucaju bih i ja popio ban da se nisam istresao na grupni cet sa drugovima