A i mi smo se malo ponovili za black friday
Voleo bih kad “ostarim” da budem kao Steva. Po mogucstvu bez srcanih problema
Prvi Ctni Petak za koji nisam ništa kupio. Lep osećaj.
Ja sam uzeo par igara. Saints Row novi jedan od njih. Znaci, igra je uzas. Bar sto se tice kvaliteta produkcije i gameplaya. Bas je losa. Nemojte je uzimati ni da je besplatno.
Isto.
Duboko sam razočaran, mora to bolje.
Šta znam, verovatno što sam stariji manje padam na FOMO.
a ti kao ovo nisi znao pre kupovine ?
Pa ono. Znao sam da nije goty ali ima nekih igara koje mi po izgledu bodu oci dok ih ne probam, bez obzira ne ocene. Npr. Biomutant je bila ista prica.
Jbt, pa ono se na početku videl da je igra raspad i da je neki cash grab fazon bio. I ja sam bio oduševljen kada je prvi put bio najavljen, ali kada sam video na šta to liči kada je igra izašla, ufff. Heeeeell no.
I jedan član koji non-stop smara o odlukama admina
Meni se nešto vratio apetit za igrama nakon Roguebook-a. Uzeo za BF još Dragons Dogma, Rogue Lords i Tainted Grail Conquest .
Ovu poslednju sam i probao malo i obećava igra, još ima i podršku za 4k rezoluciju na XSS.
Ja sam isto nekad prije par godina uzeo dva para nekih Razer liče na te isto za crni petak još ih nisam počeo koristiti.
Brate zarazne su u p.m, a uzeo sam ih jer mi je cerkica opet maznula slusalice treće po redu
I ja opet ostade bez sluški… listam oglase i naletim na ove extra su za sada, glasne, bass odlican.
Ali to sto imaju svoju vibraciju to je next level i za muziku i za filmove, oduševio sam se kako rade sa filmovima .
Baterija skoz sloidna sa obzirom da su bežične i vibracija radi non-stop, svetla i od jutros evo na pola su …
Moje su zičane,jedne sam raspakovao,probao i vratio u kutiju,reko kad me ove madcarz izdaju ali eto još se drže.Dizajn je odličan i dobra je fora za mic
Nema tema za nezdravu hranu pa reko da pitam
Pizza fabrika na Vracaru i pizza 6 vrsta sira
Ima mimo te liste realno jos dosta dobrih picerija sa bas dobrim picama.
Pizza fabrika je zaista sjajna
Super makina. Neka mesi kolača i testa