Šta vam je danas ulepšalo ili sjebalo dan? - Vol. 6

A i mi smo se malo ponovili za black friday :hugs:

15 Likes

Voleo bih kad “ostarim” da budem kao Steva. Po mogucstvu bez srcanih problema :rofl:

Prvi Ctni Petak za koji nisam ništa kupio. Lep osećaj.

4 Likes

Ja sam uzeo par igara. Saints Row novi jedan od njih. Znaci, igra je uzas. Bar sto se tice kvaliteta produkcije i gameplaya. Bas je losa. Nemojte je uzimati ni da je besplatno.

3 Likes

Isto.

Duboko sam razočaran, mora to bolje.

1 Like

Šta znam, verovatno što sam stariji manje padam na FOMO.

1 Like

a ti kao ovo nisi znao pre kupovine ? :smiley:

Pa ono. Znao sam da nije goty ali ima nekih igara koje mi po izgledu bodu oci dok ih ne probam, bez obzira ne ocene. Npr. Biomutant je bila ista prica. :smile:

1 Like

Jbt, pa ono se na početku videl da je igra raspad i da je neki cash grab fazon bio. I ja sam bio oduševljen kada je prvi put bio najavljen, ali kada sam video na šta to liči kada je igra izašla, ufff. Heeeeell no. :smiley:

I jedan član koji non-stop smara o odlukama admina

Meni se nešto vratio apetit za igrama nakon Roguebook-a. Uzeo za BF još Dragons Dogma, Rogue Lords i Tainted Grail Conquest :sweat_smile:.
Ovu poslednju sam i probao malo i obećava igra, još ima i podršku za 4k rezoluciju na XSS. :smiley:

Ja sam isto nekad prije par godina uzeo dva para nekih Razer liče na te isto za crni petak još ih nisam počeo koristiti.

Brate zarazne su u p.m, a uzeo sam ih jer mi je cerkica opet maznula slusalice treće po redu :sweat_smile:
I ja opet ostade bez sluški… listam oglase i naletim na ove extra su za sada, glasne, bass odlican.
Ali to sto imaju svoju vibraciju to je next level i za muziku i za filmove, oduševio sam se kako rade sa filmovima .
Baterija skoz sloidna sa obzirom da su bežične i vibracija radi non-stop, svetla i od jutros evo na pola su …

1 Like

Moje su zičane,jedne sam raspakovao,probao i vratio u kutiju,reko kad me ove madcarz izdaju ali eto još se drže.Dizajn je odličan i dobra je fora za mic

1 Like

Nema tema za nezdravu hranu pa reko da pitam :wink:

3 Likes

Pizza fabrika na Vracaru i pizza 6 vrsta sira :drooling_face:

Ima mimo te liste realno jos dosta dobrih picerija sa bas dobrim picama.

2 Likes

Pizza fabrika je zaista sjajna :grinning:

1 Like

Black Friday krpice :grinning:

2 Likes

Crni petak kada imaš ženu ili verenicu:

8 Likes

Super makina. Neka mesi kolača i testa :raised_hands:

2 Likes