Uputio sam još jednu donaciju voljenom klubu.
Ovo je trebalo davno da se desi. Odavno 20% parazitira na ledjima vecine.
Jedino je lose sto u tom pretumbavanju ima da najebemo mi mali ljudi.
Bogami, sagledavam onako u neverici i razmisljam kako bi bilo lepo da pojma nemam sta se dessva. Sto neko rece, jeza me hvata na pomisao ovog pretumbavanja.
Ovo je lepo. Samo mi nije jasno zasto placamo i mi ostali koji ne navijamo za Zvezdu
Pazi, mi otisli za kanadu 2016 – bukvalno te godine puklo sve. Dotad je svet bio koliko-toliko normalan, a onda se desili i tramp i brexit i korona i rat i inflacija i sad sta nas dalje ceka. Haos bez predaha.
Da se covek zamisli.
Da li je tacno da nasi prodaju kuce i vracaju se za Srbiju? Tako kaze rodjak koji zivi tamo. Da se dosta nasih vratilo.
Iskreno ne znam puno nasih ovde. Mogu samo da kazem da moja sestra i brat od tetke (oboje odavno u kanadi) ne idu nikud.
A mi ni nemamo kucu, niti je izgledno da cemo imati, kad pogledas cene.
Uplatio si novac Nebojsi Covicu? Jesi li morao? Ko jos bre donira novac parazitima koji nam vec i onako jedu novac koji izdvajamo kroz razne poreze…
Da, upravo penzosi se i vracaju. Oni su ostali svi tamo.
Jeste, nego ono masovno, nije bilo tako pre.
ne znam dal je povezano sa srpskim egzodusom iz kanade, al trenutno je ovde inflacija najgora u poslednjih 30 godina, svi kukaju.
U Vranju brate kuce gasterbajtera i dalje zive samo 2 nedelje godisnje. Ne vidim da se iko vratio. Nebitno da li je Austrija, Svajcarska, Nemacka, Francuska ili pak zemlje Skandinavije.
Pa na dvoje sto se vrati ode 32 a zeli da ode 1322
Koje bre vracanje. Smesna prica. Mozda na PINK posto smo ekonomski tigar.
Tako je Mare. Samo price za naivne na Pinku kako se cela EU i svet raspada a mi odolevamo i jos nam je toliko dobro da nismo ni svesni toga.
Zvezda je ljubav ostalo su sitnice
Srećem povremeno te koji se “vraćaju”. Svake godine, već 15 godina. Samo što nisu. I obavezno ide priča kako je u Srbiji bolje. “Tamo sve može”…
Inače, knjižare, supermarketi i restorani u US su jeftiniji nego u Evropi. (Irska, UK i Francuska).
Opaaa jel si vec probao banana split i banana sibenik ?
I jel to istina sto sam cuo da u Dubrovniku jedna kugla sladoleda kosta 3,4 evra ?
2 kraca espresa i 1l flasirane vode na Stradunu ti je 15€. 4 sati parkinga u Hilton Imperial Hotelu ti je 30€. Nista bolje nije ni na drugim parkinzima ali je sve skupo. 2 najobicnija ledena sladoleda na trafici, ono tipa Rumenko su ti 3€. Dakle kapiram da je prica o kugli sladoleda u Dubrovniku istinita
Inace njihova klijentela nismo ni i Ex Yu zemlje. Grad je prepun Britanaca, Amerikanaca i brojnih gradjana najjacih EU drzava. Naravno ima i puno ljudi sa istoka.