Ljudi vidite ko je gostovao u podkastu kod Rija Ferdinanda. ![]()
Bati kako ćemo , šta mislite čime je došao na snimanje podkasta, čime se dovezao tamo ? ![]()
Ljudi vidite ko je gostovao u podkastu kod Rija Ferdinanda. ![]()
Bati kako ćemo , šta mislite čime je došao na snimanje podkasta, čime se dovezao tamo ? ![]()
Jes brate, nama je jedini problem u Srbiji danas da vidimo ko je gostovao kod Ferdinanda prestolonaslednika ![]()
Evo sta me vec sada moguce sa nativnim PC igrama na high end telefonima sa Gamehub-om. Jos kada Valve izadje sa svojim rjesenjem… svaki telefon ce biti prenosna konzola.

Otkazao juče HBO Max, Amazon Prime, SkyShowtime i Nvidia Geforce Now. Sve ove servise sam plaćao bez da sam ih koristio više od par sati mjesečno, baš beskorisno.
Hvala Geforce Now što sam preko servisa završio nevjerovatni Claire Obscure: Expedition 33, počeh i Death Stranding ali ain’t nobody got time for that. Možda kad sin krene u srednju školu.
Ono što je ostalo:
Netflix
Game Pass
YT Premium
Playstation Premuim ili kako se zove onaj ultra mega giga tier
Od ovih servisa samo YT premium redovno koristim, supruga Netflix, a ovo ostalo je jednom ili dva puta sedmično na pola sata pred spavanje, ali kontam da su mi korisni da ih imam kada mi zatrebaju.
Popizdeo sam koja govna nad govnima…dobio sam juce email od Amazona kako mi gase Kindle.. sve im j…m! Treba ih sve spaliti.. kao super sto radi ali ajde kupi nov!!!
Koji model imaš? Koliko znam, nije ih teško flash-ovati.
Ja imam ovaj Kindle Paperwhite prve generacije, vjerovatno sam i ja to dobio. Ali boli me patka svakako. Imam gomilu knjiga na njemu a i tu je piraterija ako zatreba. Novi neću kupiti sigurno.
Mislim da je druge generacije..
Bas sam pre par dana uzio novu knjigu i juce ovo dobijem i odlepim..
Ma stvar je sto me nervira. Na kraju cu ga flesovati i cao. Prosto me nervira.. Emto moram pa onda da trazim gde da svucem knjige itd.
Jbt covek plati jos i knjige kupim ne pravim pitanje.. I uteraju mi ga ovako.
https://www.balkandownload.org/forum/35-domaće-knjige/
Koristio sam prije ovaj sajt, potrebna je registracija da bi vidio linkove. Sad gledam neke knjige ovdje što su na vrhu imaju samo epub format koji ne može na Kindle valjda. Ali ima ih sa azw3 formatom i mobi koje mogu.
Nije tesko prebaciti iz epub u mobi – ako se dobro secam, ima onaj Calibre, free softver koji to uradi ocas posla.
A amazon ko amazon, sta ce drugo nego da enshitifikuje, to im je u opisu posla. Imam isto neki matori paperwhite, mislim da sam ga samo jednom prikacio na net. Sve pronalazio i prebacivao rucno.
Davno bese to vreme kad sam kopao po netu da nadjem piratizovane knjige, ne bih se vise time bavio. Imam jos pregrst knjiga koje me cekaju da iscitam, jednom kad ih istrosim nisam siguran sta cu dalje.
Hvala, za sada sam ok, imam jos knjiga na lageru ali cu ovde da se registrujem 100% steta da ne iskoristim.
Volim bas da koristim Kindle, prija mi za citanje, super je za citanje i nocu.
@n00dle tako sam i ja rekao.. I mene je mrzelo da trazim pirateriju.
Nije da citam 30 knjiga mesecno. Nekad to bude 1, nekad 2 a onda opet par meseci ne citam nista.. Zato malo sto ja procitam mogu da kupim knjigu..
Ja sam skoro zamenio i uzeo paperwhite 2024. Fenomenalan je. Calibre je zakon a imam podosta knjiga epub i pdf kome treba mislim da mogu da ubacim i sibnem na gdrive.
Pa verujem da je super.. Ali zasto me teraju da bacim stari koji radi super. Zato sam izgoreo.
Malo je zamorno čitati knjige u digitalnom formatu, pogotovo je nekad zamorno listati digitalne stranice.
Inače ja knjiga godišnje pročitam možda godišnje 3,4 do 5 max. ali zato stripova i grafičkih novela pročitam jedno 150 minimum.